Strona 175 z 227 PierwszyPierwszy ... 75125165166167168169170171172173174175176177178179180181182183184185225 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,741 do 1,750 z 2268

Temat: Spoty czwartkowe KEN Center

Użytkownik Romeo Avatar ergomarcin
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    brak

Domyślnie

Cytat Napisał Alfa_Lucas Zobacz post
    Jeśli dobrze zrozumiałem słowa Ojca Dyrektora Marcina na ostatnim spocie to również jestem za nie rozdzielaniem się w jeden dzień. Jak ktoś będzie chciał pojechać na karty to pojedzie czy to umówimy się w pon., wtorek itd. itp. tylko trzeba konkretnie w czwartek ustalić że np. dwa wtorki w miesiącu spotykamy się na kartach. Prawda jest taka że na te karty w większości przyjadę te same osoby które regularnie przyjeżdżają w czwartki na spoty i nagle ktoś będzie chciał przyjechać tylko do gal. mokot. zostanie dwie Alfy osób które na te karty się nie wybrały.
    ...zgadzam się i podtrzymuję stanowisko...zwłaszcza że z dogadaniem godziny kartów też może być ciężko a godzina samego spotkania powinna być ustalona z góry (dla nowo przyjeżdzających przede wszystkim) a nie uzależniona od rozpoczęcia czy zakończenia jazdy...ale jak Jola powtarza, i mimo moich poglądów że demokracja wcale nie jest dobrym rozwiązaniem, większość zadecyduje

---------- Post added at 07:44 ---------- Previous post was at 07:41 ----------

Cytat Napisał Myszkin Zobacz post
    Właściwie mogę podpisać się pod postem Marcina - GalMok jak najbardziej ok ! Ale z najbliższym czwartkiem (podobnie jak z kolejnymi) może być ciężko - co ja żonie powiem ? Wszak 19 to od stuleci uświęcona pora kąpieli wszystkich jednorocznych pociech świata
    ej tam ciężko raz w tygodniu kąpiel może być wyjątkowo o 18.30 (mówię z doświadczenia

Użytkownik Pirat drogowy Avatar michals_88
    Mieszka w
    Warszawa - Ochota
    Auto
    156, 1.9 JTD 8v + 156 2.5 V6 Busso GTA Look + 147 16v 140 KM

Domyślnie

Potrzebny jest w takim razie jasny komunikat dla osób które chciałyby przyjechać pierwszy raz albo dla tych którzy są sporadycznie, czyli: gdzie dokładnie i o której :-)
    P.S i oczywiście żeby był łatwy w odnalezieniu, a tak właściwie co do spotu w GM w tym tygodniu byłbym ostrożny bo zapowiadają deszcz... :-(
    Ostatnio edytowane przez michals_88 ; 20-03-2012 o 11:12

Jola
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał michals_88 Zobacz post
    Potrzebny jest w takim razie jasny komunikat dla osób które chciałyby przyjechać pierwszy raz albo dla tych którzy są sporadycznie, czyli: gdzie dokładnie i o której :-)
    P.S i oczywiście żeby był łatwy w odnalezieniu, a tak właściwie co do spotu w GM w tym tygodniu byłbym ostrożny bo zapowiadają deszcz... :-(
    Michał, masz słusznosć, ale najpierw próbuję cos ustalić... jesli chodzi o deszcz, to kawiarni w GM nie brakuje

---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:44 ----------

Cytat Napisał Krusz Zobacz post
    Moja propozycja numer dwa
    Możemy oddzielić spota od go-kartów.
    Umówić się w jakiś dzień w tygodniu/weekend i pośmigać...
    No własnie Eryk... Widzę, że jest zbyt duży bałagan i pojawiają głosy sprzeciwu... Wobec tego przychylam się do Twojej propozycji i uważam, że czas w końcu ogłosić jasną informację

---------- Post added at 11:58 ---------- Previous post was at 11:54 ----------

Proponuję zatem zrobić listę chętnych na karty i wówczas ustalić dogodny dla Wszystkich termin. Szczegóły można domówić na spocie.

---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 11:58 ----------

Teraz kwestia czwartkowych spotów

Jonasz umiescił już mapkę, jesli miejscówka będzie zajęta, znajdziemy inny zakamarek

OSTATECZNY KOMUNIKAT NA NAJBLIŻSZY SPOT:

GALERIA MOKOTÓW, UL. WOŁOSKA 12, OSTATNI POZIOM (SAMOLOT)
    (W RAZIE DESZCZU POZIOM NIŻEJ LUB KNAJPA, ALE TO USTALAMY NA MIEJSCU)
    GODZINA 19.00-19.30 POZOSTAJE BEZ ZMIAN. ZAWSZE JEST OPCJA PÓŻNIEJSZEGO PRZYBYCIA - DO UZGODNIENIA.
    NAJBLIŻSZY SPOT (22.03) ODBĘDZIE SIĘ JUŻ W NOWYM MIEJSCU (zobaczymy w praktyce, jak sprawdzi się nowe miejsce - w zasadzie będę czekała na Wasze relacje)!!!

Czekam na Wasze sugestie Jeżeli zaakceptujecie, założę nowy temat z info o zmianie, ale chyba nasze dyskusje pozostawimy w tym temacie

Pozdrawiam

Użytkownik Romeo Avatar Krusz
    Mieszka w
    Warszawa / Lancaster UK
    Auto
    156 1.8TS '02

Domyślnie

Mozesz edytowac pierwszy post

A i w czwartek ma być bezdeszczowo:
    http://www.meteo.pl/php/meteorogram_...cname=Warszawa
    Ostatnio edytowane przez Krusz ; 20-03-2012 o 12:47

Użytkownik Znawca Avatar Zmianowy
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Kodiaq 23' L&K

Domyślnie

No to trzeba będzie przetestować nową miejscówkę

Jola
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Zmianowy Zobacz post
    No to trzeba będzie przetestować nową miejscówkę
    Koniecznie

---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:57 ----------

Jest już nowy temat informacyjny pod hasłem: http://www.forum.alfaholicy.org/pols...e_mokotow.html

---------- Post added at 13:21 ---------- Previous post was at 12:58 ----------

...aż dziwnie się czuję, że organizuję Wam nową lokalizację, a sama nie będę na inauguracji

Mieszka w
    Warszawa / Lancaster UK
    Auto
    156 1.8TS '02

Domyślnie

No to teraz nie masz wyboru, musisz wpaść :p

Jola
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Krusz Zobacz post
    No to teraz nie masz wyboru, musisz wpaść :p
    Eryk, rozważam to jesli mi się uda przepchnąc pewne sprawy, to z radoscią do Was wpadnę ale będę po złuszczaniu u kosmetyczki, więc możecie się mnie przestraszyć

Mieszka w
    Warszawa / Lancaster UK
    Auto
    156 1.8TS '02

Domyślnie

Cytat Napisał Jola Zobacz post
    ale będę po złuszczaniu u kosmetyczki, więc możecie się mnie przestraszyć

Nawet nie wiem co to znaczy, więc chyba będzie dobrze

Użytkownik Rowerzysta Avatar wito
    Mieszka w
    Piastów