Wczoraj zacząłem zmiany na sezon wiosna-lato. Przy okazji wymiany kół zabrałem się też i wymieniłem tylne nadkola oraz dołożyłem brakującą w prawym nadkolu osłonę. Na koniec mycie i już wygląda lepiej.
Wczoraj zacząłem zmiany na sezon wiosna-lato. Przy okazji wymiany kół zabrałem się też i wymieniłem tylne nadkola oraz dołożyłem brakującą w prawym nadkolu osłonę. Na koniec mycie i już wygląda lepiej.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Wymieniony kompletny rozrząd po przebiegu 56tys![]()
Umyta wypucowana z zewnątrz jak i w środku nawoskowana mmm jak Ona pięknie wygląda![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
niedawno bella dostała nowy zgrabny box na dach, wczoraj wymieniłem koła na letnie 19stki - niestety musiałem kupić nowe dwie opony pirelli p zero bo dwie miałem juz troche zjechane (cena nowek 235/40/19 to jakis zart - ale life is life jak chce sie smigac na szerokich kapciach...), dodatkowo ma nowy znaczek na tył no i jutro pucowanko na myjni![]()
Ostatnio edytowane przez szewi ; 20-03-2012 o 15:42
rozkręciłem dywaniki w bagażniku , odkurzyłem ,
wyczyściłem silnik i osprzęt z kurzu , trochę porozkręcałem go wyczysciłem benzynką i skręciłem
jutro woskowanie
Zdjęcie kół zimowych założenie alumek 16" z prawie nowymi oponkami, demontaż podróbek wahaczy qap i założenie ori. TRW, założyłem podkładkę pod EGR, zauważyłem że mam wyciek ON z przelewu założyłem normalne "cybanty" umyłem ręcznie alfike i jej motorek
wymyłem i przygotowałem na jutrzejsze woskowanie![]()
Who's the evil man, who's the righteous man, and who's the shepherd???
Założyłem letnie kapcie. Ale zanim to nastąpiło, alusy zostały nawoskowane. Teraz mam nadzieje pył im nie straszny![]()
Wymieniłem filtr powietrza. "Złota malina" dla konstruktora, który zaprojektował umiejscowienie filtra w 159!
Pozdrawiam.
- Rafał