Strona 33 z 119 PierwszyPierwszy ... 23242526272829303132333435363738394041424383 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 1188

Temat: Jaki warsztat polecacie we Wrocławiu?

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Wrocław/Kobyla Góra
    Auto
    156 '00 1.9 JTD 105KM

Domyślnie

Właśnie miałem pytać czy nie zauważyliście ostatnimi czasy że w IRBISie "dzieje się coś źle"
    W piątek odebrałem swoją AR156 z wymiany oleju + filtry, dodatkowo mieli zerknąć na lewy przedni wahacz dolny bo po niespełna miesiącu wyzionął ducha (sic!).
    Niby wszystko ok, choć z kontaktem faktycznie nie było najlepiej. W sobotę umówiliśmy się na telefon żeby zdecydować co robimy z tym wahaczem.
    Dzwoniłem chyba z 6-7 razy, jak idiota, zero odzewu. Raz zajęte, raz nie odbiera, innym razem brak zasięgu - myślę sobie że może zarobieni, oddzwonią, ale z drugiej strony wygląda jakby mnie gość ignorował. Olałem temat i w sobotę do rozmowy nie doszło.
    Dziś rano Pan Michał oddzwonił ale nie zdążyłem odebrać bo akurat byłem zajęty, oddzwaniałem już dzisiaj z 4 razy, bez odpowiedzi. Darowałem sobie dalsze próby kontaktu.
    Mam dziwne wrażenie, że totalnie ignorują klienta w momencie, kiedy sprawa o której mamy rozmawiać jest dla nich lekko niezręczna. Nie wiem czy to tylko moje złudne wrażenie bo z drugiej strony mają mnóstwo pozytywnych opinii i faktycznie są dobrzy w tym co robią, ale kontakt (i ostatnimi czasy naciąganie cen) przestaje mi się podobać i po prostu mnie od nich odrzuca.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Weron
    Mieszka w
    Wierzbice
    Auto
    Ford Fusion U.S.A 2.3 Benzyna

Domyślnie

Mam też ZŁE zdanie na temat kontaktu z IRBISEM,wcześniej robiłem samochód u Mr.Bogulaka i nigdy nie było problemu z odebraniem telefonu,wręcz przeciwnie on sam dzwonił jak sprawa wygląda. Fakt jest jeden, trochę kasy bierze za usługi,ale za to robota wykonana perfekt. Jak ktoś będzie w irbisie to zwróćcie uwagę P.Michałowi żeby odbierał telefony jak się do niego dzwoni bo straci klientów

Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4

Domyślnie

Ja nie wiem z czego wynikają te opisane wyżej ogromne problemy z telefonami do Irbisu, bo ja takich nie mam. Owszem, muszę czasem dzwonić kilkakrotnie, ale jeszcze nie urosło to do rangi dramatu, porównywalnego np. z przychodnią Będąc na miejscu sama byłam świadkiem odbierania telefonów przez p. Michała.

Moje auto właśnie stoi u nich, bo wymieniam olej, tarcze, klocki i wariator z rozrządem, bo przyszedł na niego czas. Raczej nie spodziwam się obniżenia "lotów" jakościowych, ale przyjrzę się po Waszych uwagach. Nie wiem, być może mamy więcej szczęścia, ale jak do tej pory nie mieliśmy na co narzekać.

ja i ona - "iniemamocne"

Użytkownik Romeo Avatar sn00p
    Mieszka w
    Wrocław.
    Auto
    1999r AR 146 1.4 TS 16v -> 2004r AR 156 SW 1.9 JTDm -> 2002r AR 156 2.4 JTD

Domyślnie

Ja też zawsze mam problemy, żeby się tam dodzwonić. Plus jest taki, że czasem dostaje telefon zwrotny, z reguły po kilku godzinach.
    była 1999 Alfa Romeo 146 1.4 TS
    była 2004 Alfa Romeo 156 1.9 M-jet
    była 2002 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
    była 2000 Alfa Romeo 145 1.9 JTD
    była 2005 Alfa Romeo 156 2.4 M-jet
    jest 2010 Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
    -------------------------------------

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Roodik
    Mieszka w
    Wroclaw
    Auto
    BYŁA AR 156 1.6. Jest 147 jtd FL

Domyślnie

Przepraszam!! Ale musze po dzisiejszym dniu to napisac !! IRBIS to scierw... Woda sodowa im do lba uderzyla!! Troche ponioslo pana michalka i tego drugiego cFaniaKa! Zero poszanowania.. No nic trzeba bedzie innego SPECA poszukac do Belli

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Jest: Skoda Superb 2.0 TDI. Było: 159 SW 1,9 JTD AR 147 1.9 JTD 16V 170 KM 2003 r. Passatto B5 1.8

Domyślnie

Ja jezdze do AutoSerwisu na Góralską i mechanior nie odbiera tylko w tedy jak prowadzi samochód i na Alfach tez się zna

Użytkownik Romeo Avatar 156X
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    była 156SW JTD jest 159SW 1,9 JTD 8V 2008r.

Domyślnie

Cytat Napisał Roodik Zobacz post
    Przepraszam!! Ale musze po dzisiejszym dniu to napisac !! IRBIS to scierw... Woda sodowa im do lba uderzyla!! Troche ponioslo pana michalka i tego drugiego cFaniaKa! Zero poszanowania.. No nic trzeba bedzie innego SPECA poszukac do Belli
    a co się stało ??

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

Cytat Napisał pavvel Zobacz post
    W piątek odebrałem swoją AR156 z wymiany oleju + filtry, dodatkowo mieli zerknąć na lewy przedni wahacz dolny
    no to się widzieliśmy i nawet uścisnęliśmy sobie dłonie...

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Majkel™
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    159 3.2 Q4

Domyślnie

A więc moja sprawa poszła na przód. Decyzja - wymiana silnika. Koszt robocizny w Irbisie - 1500PLN. Jak dla mnie kosmos. Dodam, że silnik identyczny, z pełnym osprzętem, a więc wszystko na zasadzie plug&play. Na tym najprawdopodobniej zakończę swoją krótką historię z serwisem z Paprotnej. Nie oceniam fachowości, ale ceny i obsługa klienta, jak dla mnie oczywiście, nie do przyjęcia.

Pozdrawiam,
    Michał

Użytkownik Rowerzysta Avatar velandil
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    AR 147 JTD 16v '03

Domyślnie

Cytat Napisał sebawroc Zobacz post
    Ja jezdze do AutoSerwisu na Góralską i mechanior nie odbiera tylko w tedy jak prowadzi samochód i na Alfach tez się zna
    O, to bliziutko mnie. Mówisz, że Alfy robią dobrze? A ceny też atrakcyjne?

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Wrocław/Kobyla Góra
    Auto
    156 '00 1.9 JTD 105KM

Domyślnie

Cytat Napisał Roodik Zobacz post
    Co się stało? Napisz coś więcej.

Cytat Napisał 156X Zobacz post
    a co się stało ??

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

no to się widzieliśmy i nawet uścisnęliśmy sobie dłonie...
    Yyyyyyyyyyyy.... jedyną osobą której tam uścisnąłem dłoń to pracownik warsztatu jak przywiozłem auto rano, czyżby..... ?

Cytat Napisał eMka Zobacz post
    Ja nie wiem z czego wynikają te opisane wyżej ogromne problemy z telefonami do Irbisu, bo ja takich nie mam. Owszem, muszę czasem dzwonić kilkakrotnie, ale jeszcze nie urosło to do rangi dramatu, porównywalnego np. z przychodnią Będąc na miejscu sama byłam świadkiem odbierania telefonów przez p. Michała.

Moje auto właśnie stoi u nich, bo wymieniam olej, tarcze, klocki i wariator z rozrządem, bo przyszedł na niego czas. Raczej nie spodziwam się obniżenia "lotów" jakościowych, ale przyjrzę się po Waszych uwagach. Nie wiem, być może mamy więcej szczęścia, ale jak do tej pory nie mieliśmy na co narzekać.
    Może po prostu część z nas jest zbyt upierdliwa i potem p. Michał jak widzi że to znów nasz numer mu się wyświetla na telefonie to spuszcza nas na drzewo
    Ostatnio edytowane przez pavvel ; 28-03-2012 o 08:50