Wykruszyli sie Ci ktorych znam to bedzie sie trzeba integrowac z nowymia jest nas sporo
![]()
Witamy nowego kolege, mam dla ciebie kilka informacji. Flagi sa dla osob ktore jada na zlot w Blazejewku, badz dla osob ktore zapisaly sie w terminie tj. do 20 marca ale teraz z przyczyn roznych musialy zrezygnowac, ale poniewaz chcieli jechac moga sobie taka pamiatke zakupic.
Ty poniewaz widze ze masz 1 post( co w zaden sposob cie nie dyskwalifikuje), i widze rowniez ze nie jestes zapisany na zlot w blazejewku, (do czego bardzo bardzo zapraszamy) raczej nie masz powodow do zakupu owej flagi, poniewaz jak widac na fladze oprocz logo naszego kochanego forum jest duzy napis BLAZEJEWKO 2012 co jak widac bardzo wiaze sie ze zlotem.
Tak wiec prosze o przemyslenie sprawy co do przyjazdu do Blazejewka.
Jesli masz jakies watpliwosci co do tego co napisalam napisz na PW do mnie lub do kolegi o nicku czarek82 (on zajmuje sie projektem flag) lub do czego rowniez zachecam przyjedz na najblizszy spot do Poznania ktory odbywa sie co tydzien w niedziele.
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
a jeszcze takie pytanko z ciekawości do organizatorów. Czy dnia następnego po zlocie tzn 15go wykwaterowanie jest o jakiejś określonej wspólnej godzinie czy każdy we własnym zakresie w dowolnych godzinach?
Szalik zawsze możesz kupić tak samo jak koszulkę czy bluzę forum ale te flagi są dedykowane pod konkretny zlot i raczej nie wykorzystasz go nigdzie indziej bo jest nazwa miejsca i data a wracając do szalika klubu to nie widziałem jeszcze żeby była informacja o tym gdzie i kiedy jest rozgrywany mecz. To są flagi okazjonalne a nie całego forum.
Jeśli chcesz być kimś - kup VW, jeśli jesteś kimś - jeździsz Alfą Romeo.
Wszystkim uczestnikom zlotu flagi zostaną jako pamiątka udanej (taką mam nadzieje) imprezy !!!!