Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Temat: Jak pozwolić zepsuć sobie Alfę w "renomowanym" ser

mar77
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał WlodekzPoznania
    Cytat Napisał mar77
    A jesli chodzi o piekarza, to naprawde chodzisz o 3 rano po chleb porozmawiac z tymi, ktorzy go pieka?
    Córka piekarza jest całkiem fajna do pogadania, a i tata świetnym człowiekiem jest. Sztuka znaleźć właściwą piekarnię
    Czyli rozmawiasz z wlascicielem piekarni, a nie kims kto ten chleb wypieka. A jakbys chcial miec najlepszy chleb to bys rozmawial z rolnikiem i mlynarzem a chleb piekl sam

WlodekzPoznania
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mar77
    Czyli rozmawiasz z wlascicielem piekarni, a nie kims kto ten chleb wypieka. A jakbys chcial miec najlepszy chleb to bys rozmawial z rolnikiem i mlynarzem a chleb piekl sam
    I jeździł konno, mając bezpośrednią relację z koniem Mała piekarnia jest najlepsza Nie interesuje mnie relacja z menedżerem Fawora zatrudniającego 400 osób

dasintra
    Gość

Domyślnie

Minął tydzień od ostatniej awarii i już kilka rzeczy sobie załatwiłem. Zbieżność w końcu ustawiona, płyn hamulcowy nie wycieka, a płyta pod silnikiem trzyma się jak powinna (bo panowie w Autimie ją zarwali i trzymała się kilka centymetrów nad powierzchnią jezdni). Ktoś z was wspomniał o ASO Nagórski pod Poznaniem. Ucieszyłem się jak diabli, bowiem rzeczony Nagórski to znajomy mojego brata. Faktem jest, że do tej pory wszystko było u niego robione i to za małe pieniądze. Za układ hamulcowy zapłaciłem teraz u niego 100pln i tyle samo za ustawienie kół. Najgorsze, że zapaliła mi się lampka od poduszki powietrznej, w życiu nie wiem dlaczego...

Przy okazji dzięki za wsparcie duchowe

WlodekzPoznania
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał dasintra
    Minął tydzień od ostatniej awarii i już kilka rzeczy sobie załatwiłem. Zbieżność w końcu ustawiona, płyn hamulcowy nie wycieka, a płyta pod silnikiem trzyma się jak powinna (bo panowie w Autimie ją zarwali i trzymała się kilka centymetrów nad powierzchnią jezdni). Ktoś z was wspomniał o ASO Nagórski pod Poznaniem. Ucieszyłem się jak diabli, bowiem rzeczony Nagórski to znajomy mojego brata. Faktem jest, że do tej pory wszystko było u niego robione i to za małe pieniądze. Za układ hamulcowy zapłaciłem teraz u niego 100pln i tyle samo za ustawienie kół. Najgorsze, że zapaliła mi się lampka od poduszki powietrznej, w życiu nie wiem dlaczego...

Przy okazji dzięki za wsparcie duchowe
    Ucieszył się Piotr, że do niego wróciła? Obejrzałeś sobie muzeum?

Fajnego masz siga Skąd wziąłeś? Nieco inaczej sformułowany.