Witam. w mojej 159 zauważyłem że lakier odchodzi na masce oraz na klapie bagażnika , co zrobić żeby to zregenerować ? , i ile bedzie kosztowac ? .
Auto napewno nie było rozwalone.
Witam. w mojej 159 zauważyłem że lakier odchodzi na masce oraz na klapie bagażnika , co zrobić żeby to zregenerować ? , i ile bedzie kosztowac ? .
Auto napewno nie było rozwalone.
a nie była już przypadkiem malowana?
Co masz na myśli pisząc że schodzi lakier. Łuszczy się klar, masz odpryski czy korazja się wdała?
jeśli korozja to zapewne była naprawiana/malowana. Ten typ nie gnije. Jaki lakier?
"na pewno nie była bita"
![]()
jest tak jakby powietrze wypchało lakier , a koło błotnika na samym dole jest juz korozja. Nie była malowana ani bita , kupowałem ją w polinarze w krakowie , użytkował ją poważny biznesmen i jak tylko sie dos dzialo bylo robione wszystko w polinarze więc napewno bita nie była.
odpryski na masce to akurat zadna nowosc , jezdzisz za dupa TIRA to z niego leci i wali po masce , a alfa ma lakier miekki to wloszka chlopie a nie łada 125 , kup sobie lakier pod kolor w lakierniczym , wez patyczek do uszu i ladnie napraw , ..........................
RAFAŁ ...![]()
jak nie była bita to jakim cudem korozja? może gdzieś auto nurkowało po powodzi?
Born to be wild.
Jak już bawić się w zaprawkowanie, to lepiej kupić taki zestaw: http://www.pielegnowacauto.pl/lakier...2-komplet.html
mozna i tak , albo czarny marker![]()
RAFAŁ ...![]()