módl się, źeby sie cisza po 5 tys nei skończyła...
módl się, źeby sie cisza po 5 tys nei skończyła...
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
w sumie cena dobra , ale ciekawe jak z jakością , jak ja swojego czasu szukałem amorków na tył to taniej niż za 180zł/szt nie mogłem znaleźć i to jeszcze też jakiejś takiej firmy GH czy coś w tym stylu , jak trochę pojeździsz to podrzuć mi tam na pw jak się sprawują , w razie ewentualnej wymiany u mnie bd wiedział czy kupować coś z monroe/kayaba/sachs czy fasta za dobrą kase
Edit:
Tylko z tego co widze w auto sklepie to fast jest olejowy a my gaz ori mamy
Ostatnio edytowane przez Damian156JTD ; 03-05-2012 o 18:41
spoko
napisze napewno , dziennie robie 100 km czyli w ciagu 2 tygodni mam 1000 km przeleciane . tak ze szybko powinno byc wiadomo co i jak
ja jestem steptyczny jezeli chodzi o opinie innych wole sam wyprobowac, wyprobowalem gorne wachacze fasta przejechalem 15tys kupilem Qapa starczyy na 5 tys , teraz jezdze na vemie i narazie nie narzekam.
pierwszy tysiąc za mną , jak narazie nic nie słychać , wszystko w jak najlepszym porzadku .
za kolejny tysiac zobaczymy
pozdrowionka
kolego, szykuj kase na nówki wachacze![]()
Ja górnego FAST'a zabiłem w 2 dni tzn już się poluzował.... na warstacie "włoskim" powiedzieli, że już od nowości te wachacze FAST są źle zrobione... bo mają za mało gumy itp itd i nie pasują jak ta lala
po 5 tyś km nie miałem już czego szukać.... sworznie itd rozwalone, nawet tuleja się oderwała po ściągnięciu
na Gwarancje... hahahaha też nie licz![]()
Odpiszą Ci ładnie, że przyczyną jest normalny stan rzeczy tj użytkowanie i dziękuje do widzenia i nie pomoże Ci papierek z warsztatu z pieczątkami itp itd
Pozdrawiam
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
No to wychodzi że mam ekstra hurtownie która po roku użytkowania przyjęła na gwarancje i oddała 100% gotówki za wahacze z luzem na sworzniach
147 powodów do zadowolenia
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
pożyjemy zobaczymy , jak na razie jestem zadowolony