Jezeli kolor jest wazniejszy od stylu i prowadzenia to bierz v60Albo skode superb. Tez maja teraz dobre ceny
![]()
Jezeli kolor jest wazniejszy od stylu i prowadzenia to bierz v60Albo skode superb. Tez maja teraz dobre ceny
![]()
No i chyba nici z TBI. Okazuje sie, ze:
- serwis na sile chce auto naprawiac. Problem w tym, ze do szkody calkowitej zabraklo pare tysiecy
- pzu tez jakos nie kwapi sie do przejecia auta i sprzedania go u siebie. Zaslaniaja sie, ze auto leasingowe, ze problemow pelno i do tego, ze wcale moze sie nie sprzedac w dobrej cenie i bede musial doplacic
- w samochodzie wyszlo jeszcze, ze uszkodzony jest jeden drazek kierowniczy + jakis element wahacza z tylu. Auto nie trzyma zbieżności ale to podobno do naprawienia. Ciekawe w jakim stanie jest maglownica skoro wykrzywił sie drążek.
Cos mi sie zdaje, ze jak odbiore auto bedzie problem ale jest jeszcze furtka, ze wszelkie usterki maja naprawic na wlasny koszt - w koncu auto na gwarancji jest.
Generalnie cale to zdarzenie powoduje, ze nie mam juz frajdy z patrzenia na ta Alfe i nie wiem czy bede mial frajde z jazdy myslac co jeszcze moze byc uszkodzone, a co zostalo pominiete przy naprawie![]()
i jak sie cala historia zakonczyla jezeli mozna sie dopytac ?
Ech...
Była sobie Alfa...