ja tez rok szukalem i znalazlem
ja tez rok szukalem i znalazlem
ja szukałem jednak zdecydowanie krócej, bo niecaly miesiąc, zależało mi żeby to była benzyna, czarna i kombico do blacharki to mógł być samochód porysowany, dla mnie najwżniejszy było jego serducho czyli silnik i ogólnie elektryka. Blachy zawsze można pomalować
jak na razie jeździ i to przecudnie, bez usterek
ja byłem przy okazji oglądać tą http://otomoto.pl/show?id=C23533828&preview=1
jest w naprawdę świetnym stanie i dobre wyposażenie
jednak niestety przekracza mój budżet ..
Hej! ja podobnej szukam dla siebie od ok. roku tylko ja chciałem z czerwoną skórą ale dzwoniłem do tego komisu bo byłem zainteresowany (kupując auto używane często musimy iść na jakiś kompromis) z tego co gościu mówił wszystko prawda co było napisane w ogłoszeniu. Podobno dzisiaj rano sprzedana za taką cenę jaka była wystawiona.
Trudno pozostaje mi szukać dalej. Pozdrawiam
Witam wszystkich...
Taki mały dylemat mam, a z racji tego że jeszcze alfą nie jeżdziłem (planuje kupno) wiec myślę zapytam ludzi którzy jeżdzili i jeżdżą, więc więcej wiedzą.
Wiec tak, obydwa auta to 159 SW TI.
1: 2.4 jtdm, 210 km, przebieg 47,000 mil, rok 2008 pierwsza rejestracja. Mam powody podejrzewać że rok produkcji to 2007, 100km jazdy żeby obejrzeć ewentualnie kupić.
2: 2.0 jtdm, 170 km, przebieg 48,700 mil, rok 2009, jakieś 200km jazdy żeby obejrzeć ewentualnie kupić.
Obydwa tego samego koloru, czyli czarne.Cena także identyczna, z czego w punkcie 1 parę groszy do urwania.
Pytanie może irytujące, ale po paru dniach czytania i pytania pana google jestem ciekaw opini żywej istoty)
Z góry dziękuję za wszystkie sugestie i podpowiedzi, pozdrawiam...
Ostatnio edytowane przez lepesz ; 26-05-2012 o 23:21
2.0 z tego co wiem jest lepszy.Moze wrzuc jeszcze jakies linki albo napisz jakie mniej wiecej ceny.
Witam...
Zdrowy rozsądek ten właśnie motorek podpowiada, tylko gdzie jest ten zdrowy rozsądek kiedy już stoisz koło takiego auta
Dzięki za info, daje linki...
Nr.1.
http://www.autotrader.co.uk/classifi...56fd?logcode=p
Nr.2.
http://www.autotrader.co.uk/classifi...1501?logcode=p
Ta 2.0 ma hak, ciekawe co było ciągane i jak długo? Z drugiej jednak strony czy to ma aż takie znaczenie przy takim przebiegu?
Pozdrawiam...
Ostatnio edytowane przez lepesz ; 27-05-2012 o 07:49
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Mały update...
Dzwoniłem właśnie do kolesia,tego od 2.0. Auto było wzięte w leasing 2009 na jesieni(listopad), wiec teoretycznie powinna być jeszcze gwarancja. Jeżeli się nie mylę, to alfa daje trzy lata, lub limit kilometrów(mil).
Nie znam się za bardzo na tym, ale zastanawia mnie jak on wszedł w posiadanie tego samochodu. Skoro ktoś bierze samochód w leasing, powiedzmy na trzy lata, potem chce zmienić, to w rozliczeniu zostawia swoje auto w salonie. A tu jest mały komis który nie ma nic wspólnego z AR??
Ponadto koleś mówi że maska była malowana ze względu na odpryski po autostradowych kamykach, w co akurat jestem w stanie uwierzyć.
To chyba tyle, muszę jechać i oglądać,(niestety z fusów nikt nie wywróży) umówiłem się wstępnie na przyszłą sobotę.
Jak wszystko będzie git stanę się chyba posiadaczem, oczywiście jak jeszcze będzie.
Pozdrawiam...