CLASSIC
PREMIUM
bez róznicy mi to
Oczywiście zgadzam sie z przedmówcami wizualnie są duzo gorsze od klubowych..dlatego uważam,że pierwszy wybór jest jak najbardziej trafny a przy okazji wspomożemy rozwój naszego klubu
Z mojej strony temat zamknięty
A do Giulietty tyż bedą???
I jak poszło juz zamówienie do producenta??![]()
Chyżo tam działaj![]()
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Witam,
różnica w cenie bardzo duża , cały komplet wraz z bagażnikiem to 68 zł.
Komplet 89zł / 115zł , bagażnik 79zł / 125zł.
http://www.autodywaniki.pl/dywaniki-...147-p-427.html
http://www.autodywaniki.pl/dywanik-b...002-p-960.html
Ameryki nie odkryłeś bo to ten sam producent.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
mam sie z osobę cierpliwą ale szczerze powoli tracę tą cierpliwość na widok takich teorii spiskowych że ktoś tu na kimś chce tak bardzo zarobić jak to kolega przedstawia.
- po pierwsze ceny które podajesz ze strony producenta nie zawierają w sobie kosztów przesyłki a nasze ceny wliczają już przesyłkę !!
- po drugie nawet laik dostrzeże różnice w wielkości nadruku, na naszych klubowych dywanikach całkowita powierzchnia jest dużo większa niż to co pokazujesz w linku. i to chyba jest naturalne że im większy nadruk tym cena wyższa, no chyba nie muszę tego tłumaczyć co ????
- po trzecie nasze klubowe dywaniki zawierają w sobie 4 stopery /po 2 na dywanik kierowcy i pasażera/, oferta z linku nie zawiera w sobie stoperów
- po czwarte wreszcie na wszystkie nasze gadżety klubowe /w tym i dywaniki/ nałożona jest mała marża tak aby wspierać budżet klubowy a tym samym móc utrzymać to forum, forum z którego korzystasz i które dla wielu z Was jest źródłem bardzo cennych informacji więc to chyba nic złego że sprzedając nasze klubowe gadżety nakładamy parę złoty marży, dla Was nie jest to praktycznie żadna różnica a forum dzięki temu żyje.
więc każdemu kolejnemu takiemu tropicielowi afer proponuję najpierw zagłębić się w temat bardziej a dopiero potem snuć teorie spiskowe bo ludzie to potem czytają i mogą sie na podstawie takich błędnych teorii zniechęcić do naszych gadżetów, zupełnie niepotrzebnie
...... zatem pozdrawiam Cie kolego Izych![]()