Bez przepływki ma prawo nie odpalić czy musi?bo już nie wiem jak ją zdiagnozować,a przełożyć to nie mam z czego.W ciemno kilka stówek to nie bardzo widzi mi się![]()
Bez przepływki ma prawo nie odpalić czy musi?bo już nie wiem jak ją zdiagnozować,a przełożyć to nie mam z czego.W ciemno kilka stówek to nie bardzo widzi mi się![]()
Ja już nie wiem druga przepływka podmieniona, przez 10km auto chodziło jak burza a pozniej znowu to samo :/, rece opadają, błędów na kompie brak.
A może coś Ci zabija przepływkę? Odwrotny montaż, zapchany filtr powietrza, jego brak albo nieszczelny dolot?
A może coś Ci zabija przepływkę? Odwrotny montaż, zapchany filtr powietrza, jego brak albo nieszczelny dolot?
Montaż ok, filtr powietrza nówka, dolot szczelny (jedynie przy puszcze puscił mi jeden zaczep i musze dosztukować jakąs podkładke) to może być przez to? czy liczą się tylko nieszczelności za przepływomierzem?
Nawet kilka ziaren piasku i przepływka może powiedzieć papa.
Zrób tą nieszczelność, ale też nie twierdzę że to wyeliminuje wszystkie problemy auta.
Auto już po wizycie u mechanika, podmieniane było wszystko aż na końcu listwa wtryskowa, 3 wtryski nie chodziły tak jak trzeba (lały) alfa w końcu odżyła jakby przybyło jej z 70km![]()