i taki wygląd alfy musi być kontynuowany jak w linku z pierwszego postu , ten przód jest cudowny
i taki wygląd alfy musi być kontynuowany jak w linku z pierwszego postu , ten przód jest cudowny
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Na stronie Quattroruote jest przypomnienie wszystkich Spiderów Alfy Romeo - razem z sondażem, w którym wcale nie wygrywają agresywne linie Brery-Spidera (który, uzupełniając wcześniejszą dyskusję, miał wprawdzie V6 pod maską, ale był ciężkawy... ja bym chętnie zobaczył powrót V6 2.0 TB - idealnie łączyłaby tradycję z nowoczesnością (downsizing) i mogłaby mieć i ponad 300 koni, skoro 1750 ma mieć "ok. 300"), tylko... zagłosujcie i zobaczcie sami http://www.quattroruote.it/notizie/c...ione-sondaggio (link na dole - sondaggio
)
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
masz trochę racji , i pewnie tez zagłosował bym inaczej w tej ankiecie , ale tak chyba postąpił by każdy kto kocha motoryzacje , albowiem co klasyk to klasyk , i za takie autko z epoki oddal by 2 lub nawet 3 Alfy Brera , jednakże żyjemy w nowoczesym świecie i jako nowy model ja osobiście widział bym Alfę z agresywnym przodem , a nie jak ulizany kujon z pierwszej ławki , tylko taki własnie szkolny opryszek![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
BaaaJasne że TAK
![]()
http://www.autocentrum.pl/newsy/nowo...chana-w-alfie/
Tutaj ciekawy projekt, choć nie jest to roadster.
Ciekawy projekt - ładny dzióbek z przodu, nieźle prezentuje się pomysł przeniesienia wzoru scudetto na tył auta.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS