Pozdro dla kolegi z Alfy 159 SW SK 2***X wczoraj przy ulicy Korfantego - Katowice.
Wprawdzie nie wiem czy klubowicz, ale ręka była
Ja staram się machać, ale w Tychach mało odwzajemnienia![]()
Pozdro dla kolegi z Alfy 159 SW SK 2***X wczoraj przy ulicy Korfantego - Katowice.
Wprawdzie nie wiem czy klubowicz, ale ręka była
Ja staram się machać, ale w Tychach mało odwzajemnienia![]()
Pozdrawiam kolegę sickboy mijanego dziś w korku na Beskidzkiej w Tychach. Łapska oczywiście były
pozdr dla kolegi w czarnej 159, chyba bez ramek byla, wyprzedzanej dzis kolo muru zakladow chemicznych (Oświęcim) jakies 40min temu. awaryjki byly i kolega mrugnal dlugimi
Pozdrawiam kierownika 156 między Brodłami a Porębą Żegoty chwilę przed 22:00, z racji, że było ciemno i dość późno zauważyłem to awaryjnymi poszło pozdrowienie. Odwzajemnione w lusterkach co mnie cieszy![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 KOL XXXXX który śmignął mi przed nosem jak próbowałem włączyć się do ruchu wyjeżdzając ze stacji w okolicach Mistelbach w Austri![]()
Pozdro dla oramkowanej czarnej 147 KR 8???? jadącej wczoraj na zakopiańskiej (koło cinema city :p).
Pozdrawiam Nazar'a widzianego dzisiaj za M1 - jechałem w kierunku Bytomia a Ty w kierunku Będzina, tylko że niestety jechałem Mitsu Outlanderem to głupio mi było Ci machaćZacnie wygląda Twoja Alfinka na żywo
![]()