Hehe nie pisałem, że chcę tanio. Jako posiadacz Alfy powinieneś wiedzieć, że jak ktoś chce tanio to nie szuka 147ki, bo z założenia te samochody nie są aż nadto ekonomiczne
Po za tym nie widzę sensu pisania takich komentarzy.
Hehe nie pisałem, że chcę tanio. Jako posiadacz Alfy powinieneś wiedzieć, że jak ktoś chce tanio to nie szuka 147ki, bo z założenia te samochody nie są aż nadto ekonomiczne
Po za tym nie widzę sensu pisania takich komentarzy.
Wracając do sedna sprawy, bo mam podobny problem jak kolega. Na początku sierpnia będę dysponował kwotą ok. 11 000 tys. i chciałbym je przeznaczyć na jakiegoś "hecza", naturalnie odpadają wszystkie focusy i golfy, na polu bitwy została właśnie Alfa 147 i może Stilo. Ponieważ czytając komentarze odnośnie 147-mki zauważyłem że 70% to komentarzy zachwytu a wręcz wyznania miłości, a 30% to nienawiść a wręcz stwierdzenia że auto to zniszczyło komuś życie. Ponawiam więc pytanie czy za 10-11 tys. kupię coś rozsądnego. Chciałbym jeszcze nadmienić że bardziej jestem skłonny ku JTD niż TS bo niby sporo mniej sie psuje.
Dzięki za odpowiedź![]()
Porównaj sobie koszt przejazdu 100-konnym, klekoczącym dieslem i prawie 200-konną V-szóstką z gazem ...
Ja kupiłem diesla, bo miało być full ludzi wokół, którzy sprzedawaliby 'oszczędności' ... Po zakupie auta wyparowali...
Dlatego wciąż żałuję, że pod domem nie stoi 156 2.5 V6 ... i kuzyna ukierunkowałem już odpowiednio
- - - Updated - - -
Pytanie: 11000zł ze wszystkim, czy 11 + coś na start ?
Myślę, że jeśli 11 + coś, to luzik. Jeśli 11 max. ze wszystkim, to będzie trudniej, ale do zrobienia![]()
mattom lepiej nie można było tego ująć. Też przez dłuższy czas nie chciałem zakładać gazu, ale jak zmusiła mnie do tego sytuacja to zastanawiałem sie, dlaczego wcześniej tego nie zrobiłem.
Co do samego tematu - lepiej dołożyć troszkę do zadbanego egzemplarza i nie żałować potem. Bo co tanie to drogie ...![]()
Today we are living our future memories..
@Barus91:
11,000 + coś na start. Zakochany jestem w 147mce tylko im więcej czytam tym bardziej się zastanawiam. Jeszcze 3 dni temu brałbym w ciemno, im więcej lektury tym większy problem![]()
Widze ze ciezko we wrzesniu bedzie kupic 147 bo ja rowniez mam miec kolo 10-11 tys i tez napalilem sie na 147 jtd
Up na start? Masz na mysli rozrzad filtry oleje??
Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
Dokładnie myślałem o rozrządzie, filtrach i oleju