No to nie zapomnij bo jestem ciekaw rzeczywistego efektu tej zmiany.
No to nie zapomnij bo jestem ciekaw rzeczywistego efektu tej zmiany.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Mnie się tam podoba. Nie jest przesadzone. Może dlatego, że ja miałem panel drewnopodobny, który nie bardzo mi podchodził. A robota rzeczywiście - manifik.![]()
Opisałbyś jak rozmontowałeś panel kilimatronika po wyjeciu go z auta?
Ja kombinuję u siebie podobnie, tylko zamiast carbonu chcę szczotkowane aluminium![]()
Dołączam się do pytania. Jak zdejmuje się pokrętła klimy?
Mam u siebie na razie tylko tyle:
Załącznik 60661
Planuję to co u Ciebie i tricolore zamiast tego chromu pod panelem klimy.
Ostatnio edytowane przez mac!ek ; 29-06-2012 o 13:19
no to teraz zostało ci zapewne oklejenie kiery jeżeli ma sterowanie w niej. Ja osobiście wolałbym wysłać na hydrografikę ale i tak fajnie Tobie to wyszło.
Pokrętła od klimy po prostu się wyciąga,można czymś podważyć. Ja podważałem plastikową, cienką skrobaczką do szyb. Ale panel klimy i tak musisz zdjąć całkowicie i rozebrać żeby dobrze okleić. Zwłaszcza przy przyciskach i powycinać otworki na "światłowody""Światłowody" bo to nie są diody tylko szkiełka które przewodzą światło od płytki klimatronika i można je łatwo wypchnąć do wewnątrz jak odkręcisz płytkę.
Kierownice mam standardową bez sterowania![]()
MM Garage - Naprawy, wymiany. Sprzęgła, rozrządy, hamulce, zawias... dłubie bo lubie.
https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=hl
Z AR było: 156 Pussy Wagon 1.9 JTD 115KM / 146 1.7 16V Boxer
Nie jestem zwolennikiem takich przeróbek zew. jak wew. auta, ale to jest naprawdę spoko i jakość wykonania!!
Jak dla mnie to jest super.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Ostatnio sie orientowałem w cenach takich karbonowych folii 3M i 1x1 m kosztuje 130 PLN. Zatem wydatek nie mały, ale chyba za tym idzie jakość.