Mam problem mianowicie dmucha na szybe badz na nogi,natomiast za chol.re nie zaskakuje nawiew "na twarz" gdy go wlacze wieje tylko na nogi. co moze byc problemem?
Mam problem mianowicie dmucha na szybe badz na nogi,natomiast za chol.re nie zaskakuje nawiew "na twarz" gdy go wlacze wieje tylko na nogi. co moze byc problemem?
nawiewów nie ustawia się żeby dmuchały na twarz przy włączonej klimie.
a tak poważnie to chociaż napisz z którego roku masz auto lub czy przed czy po lifcie. co dokładnie się dzieje czy nie możesz przełączyć na środkowe nawiewy czy nie chce dmuchać mimo że masz ustawione.
Jeśli chcesz być kimś - kup VW, jeśli jesteś kimś - jeździsz Alfą Romeo.
Jeżu, haha, może Twoja bella w ten sposób domaga się byś zgolił brodę![]()
![]()
A tak poważnie: są takie pokrętła, co sterują przepływem powietrza przy kratkach, że tak napiszę... wentylacyjnych. Może masz pozamykaną wentylacje na BRODĘ![]()
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Może zacinać Ci się silniczek sterujący klapką kierująca powietrze przy dmuchawie, coś go może blokować albo może mieć ułamany zaczep...
srodkowe nawiewy, 2001rok 1.9jtd przed liftowa oczywiscie. magik wez mnie nie wkur.... brody nie zgolilem od jakis 10 lat ;] a tak na marginesie pewnie ten silniczek z klapka tylko jak tam sie dorwac do tego?
Może tu coś wyczytasz
http://www.forum.alfaholicy.org/147_...e_nawiewu.html
a moze masz radio za mocno wcisniete