Potwierdzam z autopsji w 2.0 TS nie ma konieczności rozpinania klimatyzacji pod maską jest wystarczająco dużo miejsca . Pozdrawiam i powodzenia w wymianie
Potwierdzam z autopsji w 2.0 TS nie ma konieczności rozpinania klimatyzacji pod maską jest wystarczająco dużo miejsca . Pozdrawiam i powodzenia w wymianie
mam pytanie zamowilem sobie nagrzewnice firmy frigair do 2.0 ts za 120 zl, a przyslali mi nagrzewnice firmy hart do 2.4 jtd....nie wiem czy reklamowac czy zostawic, bedzie pasowac do mojego silnika....? jak sie sprawuje firma hart w nagrzewnicach....? zna ktos cene takiej...?
Witam, żeby nie zakładać nowego tematu może ktoś mi podpowie tutaj ponieważ ostatnio wymieniałem u siebie nagrzewnice i po całej operacji nie leci ciepłe powietrze tylko cały czas zimnie co mogłem zrobić nie tak przy składaniu? z góry dzięki za podpowiedzi
a jak tam moje pytania wyzej...?
hej, mysle ze bedzie pasowala bez problemu, na moje to w tej kwestii nie bylo duzych zmian (popatrz na wymiary i porownaj ! )! a firma jak firma, ja kupilem jakiegos noname i nie mam problemow od ponad roku a Ty przynajmniej wiesz ze to HART![]()