sprzedają i w mniejszych kawałkach nie trzeba od razu tyle wydawać :p
sprzedają i w mniejszych kawałkach nie trzeba od razu tyle wydawać :p
Teraz jeszcze zrób coś z tym kondomem który masz zamiast mieszka od wajchy skrzyni biegów i będzie wypashehe
![]()
Wiem że to nie było tematem, ale mega się w oczy rzucaA carbon, 1 klasa! Super wykonanie
i efekt naprawdę zarąbiaszczy
![]()
a czy kolega może podpowiedzieć czemu jak okleiłem ramkę lewarka folia na załamaniach zaczeła mi odchodzić po zostawieniu auta na słońcu
czy może za bardzo ją naciągnołem, a może końcówki się podkleja jakimś specyfikiem?
Alfa 156 1,9 JTD 115KM Nero
w sumie ja robiłem na styk
tzn ucinałem ładnie folie na krawędziach i moze to jest przyczyną
tylko czasami ciężko będzie zrobić zakładkę żeby dobrze spasować później element
no cóż trzeba okleić raz jeszcze
![]()
To właśnie jest problem przy oklejaniu. Trzeba zostawić spory zapas materiału żeby go ładnie naciągnąć na krawędzie. Jeśli się tego nie zrobi to na bank folia będzie odchodziła zwłaszcza jak przy naklejaniu się jej odpowiednio nie podgrzeje.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
więc po oklejeniu trzeba jeszcze ten zapas podwinąć pod spód
a mniej więcej jak trzeba to nagrzać żeby dobrze się trzymało?
w sumie robione to było w zimę w garażu góra 15 stopni było w środku
A czym podgrzewałeś?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
żonysuszarką do włosów
daje gorące powietrze nawet za gorące bo nie da rady ręki trzymać na kilka cm od suszarki na pełnej mocy
Za mocno naciągnąłeś,ja nie naciągałem wcale na ramce od biegów tylko podgrzewając układałem na powierzchni i obciąłem na równo,jakoś tak to mogę określić i nic mi nie odłazi. Fakt w wielu miejsca trzeba robić zakładki,na przykład na pulpicie środkowym gdzie są trzy zegary trzeba zawinąć pod spód ok 1 cm. Dzwonił do mnie też gościu któremu sprzedałem arkusz tej okleiny że mu wszystko zlazło z lusterka... co sie okazało naciągnął mocno podgrzewając i obciął na równo. Za drugim podejściem,nie naciągał mocno folii i zawinął 3cm do środka lusterka aż pod szkło lustra i już ma cacy nic nie odstaje. Kwestia wprawyDa się zrobić
Co do "kondoma" przyjedź zobacz jak wygląda na żywo. Oryginalna gałka rozkleiła mi się w rekach w Hiszpanii przy ciągłych upałach 40 st w cieniu przez trzy tygodnie non stop, ta jest skórzana do tego mieszek nie wygląda (oryginał) jak derma od poloneza,też jest ze skóry i już ładnie ułożony do wewnątrz. Na początku trochę faktycznie "piał" jak skóra była nowa i nie ułożona.
MM Garage - Naprawy, wymiany. Sprzęgła, rozrządy, hamulce, zawias... dłubie bo lubie.
https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=hl
Z AR było: 156 Pussy Wagon 1.9 JTD 115KM / 146 1.7 16V Boxer