możliwe ze za bardzo naciągałem, ale strasznie się falowała i wychodziły zakładki na rogach
dodam że folia oryginał
możliwe ze za bardzo naciągałem, ale strasznie się falowała i wychodziły zakładki na rogach
dodam że folia oryginał
Alfa 156 1,9 JTD 115KM Nero
A to przepraszam kolego za tego kondoma ;P Może po prostu rzeczywiście tak na zdjęciu wyszłoNa żywo nie widziałem tak więc zwracam honor! Nie chciałem być złośliwy czy coś
![]()
Spoko, spoko ja nie z tych co się oburzają i biorą wszystko sobie do serca. Jednemu się podoba drugi powie że wiocha.![]()
MM Garage - Naprawy, wymiany. Sprzęgła, rozrządy, hamulce, zawias... dłubie bo lubie.
https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=hl
Z AR było: 156 Pussy Wagon 1.9 JTD 115KM / 146 1.7 16V Boxer
To dobrze że się nie obraziłeśA tak jak już mówiłem - jakbym się nie orientował w temacie, to pomyślałbym że ta okleina to przez fabrykę była zakładana i tak z salonu wyjechało, bo jest naprawdę super to wykonane
Aż żałuję że mam "drewno" w środku...
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No ładnie
Jestem w trakcie oklejania środeczka w swojej 156 po fl wnętrza tylko na aluminium szczotkowane
Po zabiegu postaram się wkleić fotki![]()
Też myślałem nad okleiną ze wzorem szczotkowanego aluminium, czekam z niecierpliwością na pierwsze efekty.
I jak coś wyszło z tym szczotkowanym aluminium ?
Witam
W temacie drgnęło nie wiele, oklejone tylko panele na przednich drzwiach, ramka od lewarka zmiany biegów i popielniczka.
Teraz zastanawiam się nad rozebraniem panelu klimy i radia by to się wszystko komponowało jak oryginał.
Fotka zrobiona tel, więcejj fotek jak dorwę lepszy aparacik
Wizualnie wygląda to dobrze, z pewnością lepiej jak ta czarna porysowana guma fabryczna
Ostatnio edytowane przez kryniu78 ; 01-01-2013 o 12:52
A czy obklejał ktoś kokpit w 156 ale przed liftem? Zanoszę się właśnie z takim pomysłem bo moje drewienko już dość słabo wygląda, dodam że chciałbym folię właśnie w drewnie. Myślę nad tym: http://allegro.pl/okleina-meblowa-dr...844647679.html