Niedawno wymieniony olej na 10w60 millers cfs, nowa szyba przednia, nowo zakuty wąż od sprężarki do chłodnicy klimy + lepsze ułożenie (a z tym ciężko pod maską), wymienione springi na serię z fc i
... czekamy na strojenie XD
Niedawno wymieniony olej na 10w60 millers cfs, nowa szyba przednia, nowo zakuty wąż od sprężarki do chłodnicy klimy + lepsze ułożenie (a z tym ciężko pod maską), wymienione springi na serię z fc i
... czekamy na strojenie XD
Ostatnio edytowane przez balc3r ; 24-07-2012 o 05:34
Wymiana żarówki podświetlenia tablicy i zaprogramowanie 2 pilotów.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Spaliła mi się żaróweczka w podświetleniu pokręteł wentylacji, czy ktoś wie jak ta żarówka się nazywa? Niby Eper podaje jakiś nr ale wg. niego nic nie mogę znaleźć :/ Nie chcę wybebeszać tego i jeździć po mieście z rozebranym autkiem szukając żarówki... Help![]()
Dziś odebrałem cały oryginalny wkład koła zapasowego, nowe koło dojazdowe 17", wypełnienie styropianowe, lewarek, klucz, oryginalne pudełko ze szpilkami zabezpieczającymi felgi. Do tej pory jeździłem bez kluczy i bez koła zapasowego miałem tylko zestaw naprawczy kompresor + pianka.
Dabro ile Cię taka przyjemność kosztowała?
Pozdrawiam.
- Rafał
umyłem maleństwoza to wczoraj alfa otrzymała nowe oczka
rozkleilem stare lampy, srebrny wewnetrzny okular pomalowalem na czarny mat i posklejalem do kupy
efekt bardzo zadowalajacy
![]()
Wymienilem olej z filtrem, uszczelke pokrywy zaworow, plyn hamulcowy. Oprocz tego naprawiony zamek w klapie (nie ma to jak gasic auto i wysiadac, zeby sie dostac do bagaznika) plus serwis klimy, a na koniec gruntowne odkurzanie i mycie - zewnatrz i wewnatrz. Pozdrawiam wszystkich dbajacych o swoje jezdzidelka
![]()