no to sorrka za pomyłkę , ale jestem na 100% pewny że pytałem się Ciebie kiedyś o cennik i powiedziałeś mi 1100zł +/- 100zł , jestem pewien tego bo do do kwot mam dobrą pamięć , a wiadomości niestety już nie mam bo było to na przełomie luty/marzec
Cóż.....,moja piękna 1.9 JTD na pełnym baku przejeżdża około 900km max ( głownie miasto i trasa ok 35km dziennie po zwykłych drogach ) , prędkość max to miejscami 120-130km/h ( piszę miejscami gdyż w jednym miejscu mogę się rozpędzić by nieco szybciej pojechać ) , standardowa prędkość poruszania się to pomiędzy 60-100km/h ( może i jeżdżę jak dziadzia , lecz nie ma gdzie tu się rozpędzać )
W tej chwili mam nieco ponad połowę baku i przejechane 400km .
Pozdrawiam
P.S. Jak na pełnym baku zrobić 1200km ???? Może ktoś mnie oświecić bo nie wydaje mi się to możliwe ??
P.S. Jak na pełnym baku zrobić 1200km ???? Może ktoś mnie oświecić bo nie wydaje mi się to możliwe ??[/QUOTE]
Jak będziesz jechał trasę 1200 km autostradą, czy jakąś ekspresówką, przy prędkościach rzędu 110-120 km/h to owy wynik stajnie się jak najbardziej możliwy.
pzdr.
Ale pierdzielicie Panowie