Kolego ozi 164 kupiłeś i dopiero zadajesz pytanie? Ale pewnie masz z tym problem chodzi jak diesel tak ? w dobrą stronę idę? Lpg założy prawie każdy kumaty gazownik tylko pamiętaj tylko sekwencja np: brc(firma robiąca instalacje samochodowe).
Kolego ozi 164 kupiłeś i dopiero zadajesz pytanie? Ale pewnie masz z tym problem chodzi jak diesel tak ? w dobrą stronę idę? Lpg założy prawie każdy kumaty gazownik tylko pamiętaj tylko sekwencja np: brc(firma robiąca instalacje samochodowe).
dziki za fotke
- - - Updated - - -
kolego ja wiem duzo o lpg wiem że da sie założrzy ,tylko może by problem z końcówkami wtrysków ,mogą nie wytrzyma temperatóry spalanego gazu , wiec pytałem konkretnie oto czy już ktoś to testował w jtesie
- - - Updated - - -
kolego niemam problemu ,kupiłem bo autko mi sie podobało pod każdym wzgldem
i bez znaczenia jest to czy da sie to zagazowa czy nie i tak jestem zadowolony bo nawet niesandziłem że można kupic 10 letnią alfe w takim idealnym stanie
a jeśli chodzi o wariator to jeszcze go nie słychac pozdrawiam
Podsumowujac-
-wariator jest
-na LPG nikt sie nie porywa,bo to wartosc polowy auta
Jedna jeździ:
http://www.forum.alfaholicy.org/lpg_...tml#post565018
No ale zgadza się, koszt instalacji 4,5tyś pln to w obecnej chwili połowa wartości najtańszych egzemplarzy.
Dariusz,nie miales zadnego problemu z motorem przy tym gazie???
narazie jeżdże tydzien tym jts i na chwile obecna nie widze potrzeby założenia lpg
jestem zadowolony ,ale czas może to zmienic ,licze siem z tym
narazie dziekuje wszystkim za zainteresowanie sie tematem i oczywiście za odpowiedzi DZIKI
DO ZOBACZENIA NA ZLOCIE W BIELSKU
- - - Updated - - -
DO ODWARŻNYCH ŚWIAT NALERŻ!!!
pozdrawiam "odwarżnych"ps.ozi ile masz lat???