Dziękuję bardzo "wnuczkom" za prezent w postaci Mito. Przyjechałam czarną Bellą a wyjechałam z drugą w torbieBardzo dziękuję za miły gest z Waszej strony.
Dziękuję bardzo "wnuczkom" za prezent w postaci Mito. Przyjechałam czarną Bellą a wyjechałam z drugą w torbieBardzo dziękuję za miły gest z Waszej strony.
Ostatnio edytowane przez manager5pl ; 21-08-2012 o 18:16
Ja wiem tylko, że nie pod sznurkiem i nie piaskiem, potem już płakałem, widząc 4-metrowy biały parasol przemierzający ośrodek pod osłoną nocy
Przez domek 8 nigdy nie udało mi się dotrzeć nigdzie wyżejDzięki Wam za to. Domek 4 - zadziwiliście mnie tym ile atrakcji w naszym regionie jeszcze sobie załatwiliście we własnym zakresie, brawo
Wręcz rozwinęliście (motyle) skrzydła
Organizacja TOP, do teraz jestem pod wrażeniem jak wspominam.
Pozdrawiam również ciepło dwie Alfy z Czechowic, które wjechały na Plac Ratuszowy gdy prawie wszyscy już pojechali - jeśli to czytacie, czekamy na Was w piątek na cyklicznym bielskim
Parę zdjęć:
https://www.facebook.com/media/set/?...1421334&type=3
EDIT: Zapomniałem opowiedzieć kawał...
Dlaczego kierowcy Alfa Romeo spotykają się co rano w serwisie?
Żeby Autex miał za co zafundować wspaniałe nagrody
Dziękujemy wszystkim Sponsorom, nie tylko za wsparcie naszych Organizatorów, ale przede wszystkim za fantastyczną postawę i aktywny udział w naszym zlotowym życiuJesteście superpozytywni i liczymy na Waszą obecność w przyszłym roku, własnymi Alfami
![]()
Ostatnio edytowane przez żuwik ; 21-08-2012 o 20:08
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Na zesżłorocznym zlocie wyprodukowane zostało pewne motto, które powtrzaliśmy również na tegorocznym.Żeby nie było... wymyślone przez naszych przyjaciół z Bydgoszczy: "Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do momentu sprzedaży"![]()
Alfa Romeo Brera 3.2 V6 JTS Q4
Wcześniej:
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V 160KM
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110CV
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer
Najlepsze auto zlotu: Alfa Romeo 166 ( chłopaków z Podlasia ) z silnikiem 1.6 Dual Atack V6 240 KM !!!! Dual Atack Górą !!!
http://www.youtube.com/watch?v=wecAp...ature=youtu.be
mini fotorelacja![]()
o co k'mon???
maciekk, dla Ciebie chyba ten zlot to lipa?? Wahacze proste...![]()