Witam
Jako że nowy jestem najpierw chciałbym sie przywitać wiec " WITAM i pozdrawiam wszystkich zarażonych alfavirusem"
a teraz do rzeczy mam pare pytań odnośnie mojego nowego nabytku z góry dzięki za pomoc
1-czy mógłby ktoś rozkodować mój VIN ?? - ZAR93700005017720
2- od samego początku świeci mi kontrolka poduszek sprawdzałem wtyczki pod fotelem i w bagażniku wydaje sie być ok co jeszcze mogę sprawdzić
3- obok wtyczki właśnie pod fotelem kierowcy znalazłem luźną wtyczke koloru białego była w tej samej wiązce co kabel do poduszki tyle że nie znalazłem nigdzie wtyczki żeby sie wpiąć
4- jak jeszcze mogę zlikwidować irytującą informacje o przepalonej postojówce prawej i lewej które mimo komunikatu są sprawne( dodam że zamieniałem je już miejscami i sprawdzałem bezpieczniki )
5- samochód na biegu 1 i 2 chodzi jak diesel podejrzewam wariator ponieważ rozrząd wymaga wymiany jaki jest koszt samego wariatora bo w necie w salonie cene podają 499 zł czy można dostać gdzieś taniej ??
6-i czy mogłby ktoś podać przyblizony koszt wymiany rozrządu( bez wariatora, chodzi mi same części) oraz koszty całego zawieszenia??
na razie to tyle wszelkie rady bedą mile widziane![]()