Można tak tanio, ale w ten przebieg nigdy nie uwierzę. Przecież gość, żeby na tym zyskać musiał kupić ten wóz w Belgii za 4000 euro. 4 - lata hmm... strzelam, że przebieg wynosi naprawdę 110 tysięcy![]()
Można tak tanio, ale w ten przebieg nigdy nie uwierzę. Przecież gość, żeby na tym zyskać musiał kupić ten wóz w Belgii za 4000 euro. 4 - lata hmm... strzelam, że przebieg wynosi naprawdę 110 tysięcy![]()
ale co, wygląda dobrze, prawda? A ten przebieg, no trudno, nawet jak skręcony powiedzmy z 110k, to i tak 20k rocznie robione autem to jeszcze nie są duże przebiegi
albo dla przykładu ten: http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-pak...C24022408.html, ale on chyba długo już stoi, ciekawe czemu się nie sprzedał jeszcze. Już sam widzę, że szczeliny z przodu jakieś powiększone, i z tyłu przy otwartej klapie jakoś wg mnie nieszczególnie przestrzenie wyglądają...
Tak czytam i czytam dotarlem do 4 strony postów i wymiękłem!!!!
takie bzdury piszecie ze sie w pale nie miesci!!!
chyba nie rozmawiacie w domu i potrzebujecie sie wyisac:>
niewazne czy disel czy ts
zalezy na co trafisz i jak ten ktos o to dbal
ja mialem 156 ts 20 z 98 roku i przez 3 lata nic !!!
poprostu nic !!!
wumiana oleju i tyle
jedni lubią disle i przyspieszenie od dołu a inni benzyne ktora kreci sie zajebi....
gosc ma lanosa chce sie dowiedziec konkretow a nie bzdur!!!
albo ktos jezdzi alfa albo ktos jest teoretykiem i lubi pisac !!!!
dla mnie koniec tematu !!
- - - Updated - - -
ps
wracam do alfy
w przeciągu miesiąca zapodam 147
jaka ????
oczywiscie TS
![]()
Reguła jest prosta '' JAK DBASZ TAK MASZ '' !!!!!!!!!!!!! a silników idealnych nie ma więc nie wiem w czym problem ? Ja osobiscie mam TS 1.6 benz na gaz . nie narzekam .