No ja się już powoli zbliżam do tego![]()
No ja się już powoli zbliżam do tego![]()
W moim przypadku to będzie głębień granatu, ale pewnie masz racjęSzwagra muszę zarazić tym, to się żona nie będzie śmiała że tylko ja taki głupi
Już wiem co nas urodziny dostanie
)
Dobrze jeszcze pamiętać jak już zainwestowaliście w dobry wosk macie do tego cliner glinke i inne bajery auto macie już umyte i wywoskowane to należało
by do tego dobrać odpowiedni szampon który bedzie miał odpowiednie PH tak w okolicach 7-8 bo jak będzie miał w okolicach 14 lub sporo więcej to poprostu zmyje wam ten wosk z samochodu , to samo tyczy się aktywnej piany a reszty nauczycie się z czasem![]()
Bo chyba niektórzy tak to zrozumieli.
Dzięki za info o tym PH. Teraz mam pianę o PH 13, więc póki co będę używał karcherowskiego rm555 do czasu wyposażenia się w coś delikatniejszego.
koledzy czy ktokolwiek z okolic Czestochowy korzystał z uslug firmy CARDAM mieszczacej sie w Kozieglowach , firma zajmuje sie renowacja samochodow czyli polerka , wnetrze itd . ..... jesli nie to moze polecicie cos z moich okolic ? Podziekowal![]()
RAFAŁ ...![]()
Przetestowałem zestaw do mycia z glinką, cleanerem i Duragloss Track Claw Racing Polish, po czym śmiało stwierdzam, że efekt po zastosowaniu tego wosku jest bardzo dobry. Wosk łatwo się nakłada, a po polerce pod każdym kątem blacha świeci się jak psu jajka na wiosnęSzampon do tej pory Sonax (ten bez wycierania, świetna sprawa jak ktoś ma niezbyt "twardą" wodę), przy okazji wosku zakupiłem jakiś też od Duragloss. Zobaczymy czy warty uwagi
![]()