Witam!
Mam pytanie czy wiecie gdzie można by kupić lakier 612/A najlepiej jakby w sprayu było. Wujek google mi nie pomógł (tak uprzedzając odpowiedzi.
Pozdrawiam, Michał
Witam!
Mam pytanie czy wiecie gdzie można by kupić lakier 612/A najlepiej jakby w sprayu było. Wujek google mi nie pomógł (tak uprzedzając odpowiedzi.
Pozdrawiam, Michał
w pierwszej lepszej mieszalni Ci namieszają wg numeru
w Bytomiu robią lakiery na zamówienie, ale ogólnie to ciężko z tym, bo taką puszkę trzeba w tym samym dniu wykorzystać, bo utwardzacz Ci ten lakier w środku wysuszy, a bez niego będzie tydzień schło i dalej będzie gumowy lakier
jak masz coś do polakierowania, to do pojemnika Ci namieszają i do lakiernika z tym najlepiej, a jak rysy czy odpryski, to pędzelkiem pomalujesz i bezbarwnym zakryjesz we własnym zakresie
verdebiancorosso
Jeśli chodzi o malowanie pędzelkiem rys czy przetarć,to bardzo ciężko to idzie,bo jednak na srebrnym lakierze to wszystko wyjdzie!
do usuwania rys najlepszy jest aerograf, tylko ze takie cos tylko u lakiernika (no chyba ze ty masz lub jakis znajomy) pozniej mala polerka w malowanym miejscu i po problemie
![]()