Panowie, czy ktoś moze polecic jakis skuteczny srodek do lakieru ? np koloryzujacy lub paste do zamaskowania drobnych rysek i odprysków na lakierze.Chciałbym samodzielnie zając sie tym.Dodam ze mam czarny acryl
Panowie, czy ktoś moze polecic jakis skuteczny srodek do lakieru ? np koloryzujacy lub paste do zamaskowania drobnych rysek i odprysków na lakierze.Chciałbym samodzielnie zając sie tym.Dodam ze mam czarny acryl
acha, jeszcze jaka powinna byc prawidłowa temperatura płynu w układzie chłodzenia?U mnie jest około 70 stopni, ale domyślam sie ze powinno byc 90 stopni.poprawcie mnie jesli sie myle.
acha, jeszcze jaka powinna byc prawidłowa temperatura płynu w układzie chłodzenia?U mnie jest około 70 stopni, ale domyślam sie ze powinno byc 90 stopni.poprawcie mnie jesli sie myle.
Najprostszy i najskuteczniejszy - za około 10,- pln można kupiś Autopoliturę firmy Plastmal :!:
Jest to środek lekkościerny (usuwa utlenioną warstwę lakieru)
Pomaga na małe ryski, nadaje świetny połysk i odnawia lakier. Jest to środek nabazie TEFLONU a nie wosku, ja stosuję i polecam :!:
Tak optymalna tempertaura pracy silnika to 90 stopni...70 to troche mało, byc może początek końca termostatu.acha, jeszcze jaka powinna byc prawidłowa temperatura płynu w układzie chłodzenia?U mnie jest około 70 stopni, ale domyślam sie ze powinno byc 90 stopni.poprawcie mnie jesli sie myle.
A jeśli chodzi o cos do lakieru to raz na rok używam pasty TEMPO ale oryginalnej(rewelka)...Poza tym uzywam wosku koloryzującego K2 raz na 2 miesiące i jest git.
Pozdrawiam
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz