Wszystkie węże musze sprawdzić ? Na któryś mam zwrócić szczególną uwagę ? Zaznaczam, że odnośnie mechaniki jestem laikiem
Wszystkie węże musze sprawdzić ? Na któryś mam zwrócić szczególną uwagę ? Zaznaczam, że odnośnie mechaniki jestem laikiem
ten który dochodzi do przepustnicy oraz połączenie z silnikiem ogólnie od przepływki do przepustnicy ja u siebie poprawiłem przy przepustnicy i silniku i jest ok
Przyczyn może być wiele, ale popieram kolegów, którzy proponują zwrócić uwagę na tzw. lewe powietrze - sprawdź tę "harmonijkę", bo parę osób pisało, że lubiła pęknąć.
Janio dobrze pisze przyczyn może byc kilka. Zacznij tak jak Ci koledzy mówią od węży i sprawdź jeszcze czy koszyczek w którym siedzi filtr powietrza jest dobrze dokręcony. W mojej mechanik raz za słabo dokręcił i miałem to samo.
Mój poprzednik wstawił filtr stożkowy i nie mam możliwości wsadzenia normalnego filtra. Musiałbym kupić przykrywę i kompletną rurę bo nie dał mi wraz z autem tego. Może to wina tego stożka ?
A jak włączasz silnik pracuje normalnie czy słychac klekot diesla ??
Silnik pracuje cichutko, wariator zrobiony wraz z rozrządem jakieś 3 tyg temu.
to falowanie obrotów jest przy kierownicy z kołami ustawionymi na wprost czy z skręconymi na forum zgłaszają takie problemy
hmm tu mnie zaskoczyles bo nie wiem. a co by to oznaczalo gdyby dzialo sie to na skreconych kolach ?
poczytaj ostatnie wpisy na temat maglownicy lub pompy wspomagania