Witam.
Wiem, że trzeba się przewiercić przez tą kostkę w drzwiach ale jak przeciągnąć przez nią kabel? Trzeba odkręcać jedno z mocowań drzwi żeby szerzej je otworzyć? Proszę o opis kogoś kto się orientuje w temacie.
Witam.
Wiem, że trzeba się przewiercić przez tą kostkę w drzwiach ale jak przeciągnąć przez nią kabel? Trzeba odkręcać jedno z mocowań drzwi żeby szerzej je otworzyć? Proszę o opis kogoś kto się orientuje w temacie.
Ja przez to przechodziłem, generalnie po rozczepieniu wtyczki musisz wyciągnąć tą część która idzie od kabiny gdzieś na bok. Obowiązuje zasada "Jak się popieści to się zmieści". Jak już wywalisz ten kawałek z gumą na bok, to wtyczkę w drzwiach trzeba lekko przekręcić i wychodzi, rozwiercasz, tak samo drugą część. największa jazda jest pociągnąć kabel przez tą gumę, ja przepchąłem najpierw pręt 1mm a potem do niego doczepiłem kabel i razem próbowałem przepchnąć... Tak czy siak ok 1-2h zabawy...
Zgadza się, zrobiłem właśnie tka jak napisałeś. Było ciężko bo się trochę nagimanstykowałem ale było warto. Gra teraz elegancko. Spodobało mi się do tego stopnia aktywne granie że aż zmienie głośniczki
Potem walka z jakąś zabudową bagażnika.
A ktoś potrafi napisać jakie kolory kabli są od głośników na przód i na tył? Bo chcę zmienić wszystkie a wiązkę mam na wierzchu więc wyciąganie kabli to nie będzie problem.
Może zajrzyj do eLerna?
No ja to robiłem w ten sposób, że podpięte miałem radio pod kostkę iso, wszystko grało jak należy więc mając instrukcję radia pod ręką szybko i sprawnie doszedłem co do czego![]()
Nie wiem czy ta kostka jest rozpisana, ale niektóre są. Ważne - eLearn, nie Eper![]()