IMHO zegary to jedyna rzecz która była lepsza w BAZOWEJ
BARDZIEJ PODOBA MI SIĘ WERSJA FL
BARDZIEJ PODOBA MI SIĘ WERSJA BAZOWA
IMHO zegary to jedyna rzecz która była lepsza w BAZOWEJ
MOI DRODZY FORUMOWICZE PROSZĘ OGRANICZYĆ SIĘ DO GŁOSOWANIA
I EWENTUALNIE KONSTRUKTYWNYCH KOMENTARZY
DZIĘKUJĘ
ŁUKASZ.O
P.S
Wiadomo przecież, że każdy ma swoją wizjępo co siać pożogę
takie tematy już były - ten ma być inny
![]()
Ostatnio edytowane przez Lucas83 ; 21-09-2012 o 12:29
Była AR 147 TS 1.6 105CV -2002r
Była AR 159 SW 1.9 JTDm 150CV - 2006/7
Jest Nissan Murano II 3.5L V6 258CV
A ja myślę, że to naturalne, że ludzie chcą dodać coś do swojego wyboru, bo często wybranie pierwszej lub drugiej opcji wymaga wyjaśnienia.
Ja obecnie posiadam wersję po FL, która nigdy mi się nie podobała. Wcześniej miałem przedliftingową. Obie kochałem i kocham. Przedliftingowa podobała mi się, bo jedynie taka była GTA, ale w miarę używania poliftingowej, ta też zaczyna mi się podobać.
Rzeczywiście brakuje mi zegarów w tubach, ale cała reszta jest bardzo sexy.
Tak więc, gdybym miał wybrać obecnie, to sprzed FL jedynie GTA. Jeśli nie GTA to tylko po FL.
Głos na FL. Z zewnątrz wygląda agresywniej, usunięto gumy ze zderzaków, tylko te zegary . . . Oczywiście nie powiem że przed FL mi się nie podoba - też jest super samochodem!
cała ankieta jest tendencyjna.... wiecej jest wersji przed FL i na 100% zaden z jej posiadaczy nie kliknie po FL.... ot nasza polska mentalnosc![]()
Złożyłem już do admina prośbę o przyklejenie na forum główne tego tematu - właśnie po to by uniknąć tendencji , szczęśliwie wypowiadają się także posiadacze innych modeli są więc bardziej obiektywni.
Była AR 147 TS 1.6 105CV -2002r
Była AR 159 SW 1.9 JTDm 150CV - 2006/7
Jest Nissan Murano II 3.5L V6 258CV
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
KAżdy polift to już nie to samo co wersja ori. Niezależnie jakie auto to juz nie ma tej spójności.
[C
Dla mnie bazowa,
Ideał byłby bazowa z przodem z FL nic więcej
Ja niemam 147 i nie kieruje się opinią - bo mam... Dla mnie trzeba by było oba auta połączyć bo o ile przód dużo bardziej zgrany z całością wydaje mi się w wersji przed liftem ( ten po lifcie jakiś naciągany chinczyk ) to już tylne lampy i zderzak bardziej mi odpowiada po lifcie....Jednakże nie wyobrażam sobie GTA z facjatą po lifcie.....Tak samo jak wole GTV przed liftem niż dziób papugi po lifcie.....Ale jak to się godoGusta i gusciki....