Witajcie witajcie.
Czy w okolicach Katowic znalazłby się ktoś, kto pomógłby mi ogarnąć komputer, wbudowaną nawigację i ogółem dał kilka wskazówek co do AR 159? Bo trochę mnie to przerasta w tej chwili![]()
Witajcie witajcie.
Czy w okolicach Katowic znalazłby się ktoś, kto pomógłby mi ogarnąć komputer, wbudowaną nawigację i ogółem dał kilka wskazówek co do AR 159? Bo trochę mnie to przerasta w tej chwili![]()
Jak coś to chętnie pomogę w ogarnięciu alfy, mam komputer i wszystkie potrzebne kable.
Mam dużą prośbę! Ma ktoś z okolicy pożyczyć kabel na dzień lub dwa? Potrzebuje sprawdzić co w ,,trawie piszczy" i przy okazji sprawdzić jutro pare jtd'ków, bo ojciec planuje zakup owego![]()
Ja w troche innej kwestii : znacie pewnie glośną ostatnio sprawe filmiku o debilach piratach jezdzacych na motocyklach , quadach i w bialym nissanie po ulicach katowic?
Nie wiem czy wiecie jeden z "bohaterow " tych debilnych popisów byl miedzy wami na SCP
niby kogo masz na myśli??
Zobaczyłas w TVNie i nagle sprawa stała się głośna??? znajdą się wszędzie tacy co łamią przepisy i jeżdżą jak debile.Nie ma co roztrząsać tematu.Jeśli chodzi o Nissana Skylina to gość zamiata czasem po rondzie i co z tego ???? Policja jest od tego a jak nie maja na nich sposobu no to trudno się mówibaa nawet kiedyś z Hansem widzieliśmy jego poczynania na czwartkowej kresce
a filmik był juz jakiś czas na YT tylko teraz to nagłośnili.Jeżeli ktoś chce to macie linka
http://www.youtube.com/watch?v=9Yjt0s7ZH4Y
Link w fajnych linkach się już pojawił.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Nie przeglądałem mam zaległości![]()
Pismaki podchwyciły temat.... ot tyle.
Mam na mysli osobę wczarnej 159 mat , z chromowanymi felgami , bo wg roznych internautow to jest kierowca nissana.
A " wyczyny" na rondach w ruchu ulicznym mozna okreslic jako ABM ( absolutny brak mózgu )
Jak taki z niego drifter i swiruje Kena Blocka to niech sobie wynajmie tor albo cos w tym stylu
Na marginesie - jest juz a necie sporo ludzi pomagajacych policji w tropieniu tych pozostalych , wiec kwestia czasu i troszke za to bekną
PS - nie ogladalam tego w TVN