powinien być za schowkiem, a praktycznie nad nim, jest na samym końcu z 2 miejscami na bezpieczniki 20A, u mnie tego brakuje :/ I nie wiem czy da się to dolutować czy nie, i najlepiej pod jakie kable bo nikt nie raczy odpowiedzieć...
powinien być za schowkiem, a praktycznie nad nim, jest na samym końcu z 2 miejscami na bezpieczniki 20A, u mnie tego brakuje :/ I nie wiem czy da się to dolutować czy nie, i najlepiej pod jakie kable bo nikt nie raczy odpowiedzieć...
te 2 przekaźniki są od świateł mijania i drogowych, następne gniazdo jest od spryskiwaczy reflektorów (chyba, przynajmniej u mnie), a ostatni ma być od szybek na tyle. Przynajmniej tak znalazłem w instrukcji, i tego ostatniego gniazda mi właśnie brakuje i póki co nadal są korbki :/
Gdy wymieniałem całą wiązkę to miałem 3 przekaźniki nad schowkiem pasażera w nowej instalacji. W starej instalacji były dwa a numerów ich nie pamiętam niestety. Jesli to ważne, to jutro mogę zerknąć na te przekaźniki bo dzisiaj już zmęczony jestem. Godzinę temu przyjechałem z Warszawy.
To jakbyś mógł jutro zalukać do tych przekaźników i podać numer tego od tylnych szyb elektrycznych to bylibyśmy bardzo wdzięczniA ja zaraz idę dokładnie sprawdzić czy nie mam miejsca na ten przekaźnik. Bo skoro wiązka ze słupków miała dodatkowe piny to może i przekaźnik da się założyć
![]()
Nie ma sprawy tylko napisz mi, który to jest od szyb. Lewy, środkowy czy prawy.
Z instrukcji obsługi (bo tam zaglądałem) wynika że powinien być to prawy. Tak też wcześniej pisał kolega tomek921