Umyłem moją ślicznotkę i zatankowałem![]()
Wczoraj wymiana przegubu, dziś naprawione pokrętło klimatronica - zmieniająca temp w czasie jazdy daje się we znaki, bella jestidealna
![]()
Zatankowałem dziś Vervę, chcę sprawdzić czy będzie jakaś różnica w spalaniu. Jak trochę pojeżdżę to dam znać czy rzeczywiście przejeżdża się trochę więcej na paliwach premium czy to tylko ściema.![]()
Wymieniony olej w silniku i skrzyni, oraz wgrane aktualizacje oprogramowania także dla silnika i skrzyni.
ostatnio leję tylko Vervę - co zaobserwowałem mimo że za daną kwotę tankuję mniej, to robię ciut więcej km, druga różnica, auto nie puszcza dyma przy gwałtownym dodaniu gazu. Poza tym jeśli chodzi o moc, to nic nie czuć, ale z tego co wyczytałem paliwa premium są badane pod większym rygorem niż zwykły ekodiesel, a różnica na pełnym baku ok. 15 zł jest całkowicie do przyjęcia dla mnie...
pozdr Paweł
Dziś dokładne odkurzanie wnętrza, z czyszczeniem wszystkich plastików, mieszków, podłokietnika, trzepaniem i odkurzaniem dywaników. A po tej operacji jeszcze mycie z zewnątrz.
A tak brudny potrafi być podłokietnik. Jak widać mleczko do czyszczenia jest mlecznobiałe - i taka ilość wystarczy na wyczyszczenie pozostałej części podłokietnika.
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Założyłem komplet zimówek.
N i standardowo mycie z odkurzaniemplus odświeżenie skóry
Wystawiłem na sprzedaż..
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html
No właśnie jeśli okaże się, że suma summarum wyjdzie na to samo to będę tankował vervę, ale jeśli nic a nic się spalanie nie zmieni to chyba będę lał zwykłe ON i raz na jakiś czas uszlachetniacza jak do tej pory. No ale nie oceniam przedwcześniew ogóle to strasznie dużo mi pali ten samochód... w cyklu mieszanym 8,2 wyszedł