Dzięki za odpowiedzi
Centralka to jeden z najnowszych modeli. Montowane pod koniec marca. O podłączeniu i przejechaniu się już mu kiedyś mówiłem, to powiedział mi że nie ma takiej potrzeby. Chociaż instalacja jest na gwarancji, to następnym razem podjadę do kogoś innego. Ten ma swoje teorie i się mu nie przegada. Jak mu raz powiedziałem ile paliła mi vectra B 2,0 w trasie to mi powiedział że to nie możliwe i samochód z takim silnikiem MUSI spalić przynajmniej 8 litrów (a u mnie zdarzało się 6,3-6,5) i że spalanie 12-14 litrów na trasie jest niemożliwe (na poprzednim reduktorze tak mi paliła, bo "musi się ułożyć" a paliła tak do wymiany reduktora czyli przez jakieś 4-6 tys km plus szarpanie jak się gaz skończy przed przełączeniem na benzynę i przełączanie przy wysokich obrotach na benzynę). Mnie to już tam znali i chyba przez moją marudność i czepianie się wszystkich problemów już nie lubią. Mają szczęście że jestem spokojny człowiek, bo mój ojciec już dawno mówił mi żebym poinformował o tym centralę BRC (czyli firmę Czakram).