Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Temat: Kilka pytań Chip Tuning. Audio.Części do AR 159.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

ja sie nie sprzeczam.Prymie wyluzuj.Ja do Ciebie nie mam nic.Poprostu duzo sie tu czyta takich postow nie ukrywajmy.Mam to gdzies.Zwrocilem tylko na to uwage.Pozatym nie mam nic do nikogo.Kazdy robi to co chce

Użytkownik Maniak resoraków Avatar prymie
    Mieszka w
    kraków
    Auto
    AR 156 2,4 JTD '00 AR 159 2,4 JTD '06 AR Giulia Veloce Q4 2,0 '17

Domyślnie

Ależ ja spokojny jestem, jak się bardziej wyluzuję to zapomnę oddychać Nawet się uśmiecham czytając ten temat.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '00 - sprzedana
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm '06 - sprzedana
    Alfa Romeo Giulia Veloce Q4 '17

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał culmen Zobacz post
    Przyznaje nie oglądałem kresek. Sugerowałem się mocą podaną.
    Co do tego że wszytko leci po 3kto inaczej trzeba na to patrzeć.
    Abstrahując od merytorycznej treści wypowiedzi - czy jak sobie powiesz/napiszesz parę razy "pierdolic", "jebac", "chuj" itp. to czujesz się bardziej męski, czy jak? Ochłoń trochę, to nie trzepak pod blokiem, gdzie możesz kolegom zaimponować takim słownictwem...
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar sothis
    Mieszka w
    Pawłowice/Jastrzębie Zdr
    Auto
    była 156 1,9 JTD, teraz 159 2.0 JTDm 170KM '09r

Domyślnie

Cytat Napisał culmen Zobacz post
    Jedno jest pewne. Te forum to jedna wielka kpina. I do takich wniosków dochodzę nie tylko ja.
    W 1 poście zapytałem o moją obecna (wtedy jeszcze nie)
    Oczywiście zostałem wyśmiany że w tych pieniądzach nie kupie, ewentualnie truchło a już na pewno jestem handlarzem i
    reklamuje swojego gniota. Ewentualnie dozbieraj 10k pln i kupisz lepszą u Tomek_KRK
    O stanie swojej nie będe nic pisał ale wystarczy mi to co powiedział np Paweł z pablogaRage.

Po zaprezentowaniu fot na forum od razu dostałem.
    KUP KONCÓWKE WYDECHU (bez tego to chuj nie auto)
    KUP DYWANIKI (bez tego to chuj nie auto)
    ZRÓB PROGRAM (bez tego nie jedzie)
    a i KUP NAKŁADKI NA PEDAŁY (bez nich jesteś gejem)
    Zburzyłeś się jak ciepły browarek. Jeśli to forum to kpina to korzystając z niego sam z siebie kpisz. Ty akurat miałeś to szczęście, że trafiłeś na rewelacyjny egzemplarz i pozostaje się tylko cieszyć twoim szczęściem. Do czego dążę- osobiście polecam Tomek_KRK ludziom bez wrodzonego farta, którzy szukają AR 159 ponieważ jestem w gronie zadowolonych z zakupu. Nie wszyscy mają tyle szczęścia co Ty i trwonią pieniądze na szukanie, sprawdzanie kolejnych sztuk, które okazują się pułapkami- mogą iść na skróty i poszukać czegoś dla siebie właśnie u niego. Opinie ma dobre więc jest duża szansa na bycie kolejnym zadowolonym klientem- nikt Cie za ucho do niego nie ciągnął. Jeśli chodzi o resztę to tylko gadżety- nie chcesz to ignor i tyle w temacie. Niektórzy potrzebują co jakiś czas nowych wrażeń- dla mnie To jest chip dla kogoś innego końcówka wydechu i chyba dobrze, że na forum można znaleźć zarówno info na ten temat jak i ofertę takich rzeczy. Sorry za OT

criss
    Gość

Domyślnie

to ja tez trafiłem na dobry egzemplarz jak na razie wsadziłem radionavigacje taka jak sothis i sie ciesze samochodem

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał criss Zobacz post
    to ja tez trafiłem na dobry egzemplarz jak na razie wsadziłem radionavigacje taka jak sothis i sie ciesze samochodem
    Ty jesteś inny przypadek - miałeś błogosławieństwo bociana
    z którym ostatnio nie chciałeś piwa wypić

ty wiesz ...

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

Czarny_28 uwierz mi jest gdzie wykorzystać 200+ koników mi już brakuje i myślę o jakimś kompresorze, człowiek szybko się przyzwyczaja do mocy auta i później jakieś takie wrażenie, że nie idzie
    Born to be wild.

ulti24
    Gość

Domyślnie

Widzę że mój temat wywołał sporo dyskusji..

Jednak chciałem dodać że to co pokazują wykresy nie zawsze idzie w parze z rzeczywistymi osiągami. W moim przypadku po czipsie auto idzie jak 3.0 tdi w audi a6 c6 z 2009 roku. Jeśli chodzi o x6 również 3.0d 235 koni w serii też nie dało rady od zera mimo że na pokładzie w swojej 159 miałem 2 znajomych razem jakieś 260 kg. Jeśli chodzi o elastyczność mam na 6 biegu jakieś 90 km/h i nie ma opierniczania się po przekroczeniu 120 wskazówka pnie się jak szalona.

Prawdę mówiąc jestem zadowolony i to bardzo Podobno można wycisnąć z niego 200 koni ale z tego co wiem po 2010 roku są jakieś inne komputery i mieli problem z ich złamaniem czy coś takiego. Miałem jechać na poprawki ale sami wiecie jak to jest.. czas!

- - - Updated - - -

Cytat Napisał grzdylu Zobacz post
    szczerze mówiąc z tą gwarancją nie byłbym taki pewny, że to tylko kwestia dealera. Bardziej się zastanawiam co powie FAP na fakt, że przerobiłeś mapę silnika...co do Twoich pytań to przeczytaj sobie spokojnie forum na pewno znajdziesz odpowiedzi na większość pytań. Sądząc po Twojej wypowiedzi kupiłeś auto trochę "w ciemno" nie wiesz nic o marce ani o wyposażeniu widać auto musiało Cię mocno porwać...przyjemności z jazdy życzę !!!
    Grzdylu to że kupiłem auto w ciemno może znaczyć i ewidentnie świadczy o tym że 159 zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie! To chyba dobrze prawda?
    Ostatnio edytowane przez ulti24 ; 19-10-2012 o 00:25