ja sie nie sprzeczam.Prymie wyluzuj.Ja do Ciebie nie mam nic.Poprostu duzo sie tu czyta takich postow nie ukrywajmy.Mam to gdzies.Zwrocilem tylko na to uwage.Pozatym nie mam nic do nikogo.Kazdy robi to co chce
ja sie nie sprzeczam.Prymie wyluzuj.Ja do Ciebie nie mam nic.Poprostu duzo sie tu czyta takich postow nie ukrywajmy.Mam to gdzies.Zwrocilem tylko na to uwage.Pozatym nie mam nic do nikogo.Kazdy robi to co chce
Ależ ja spokojny jestem, jak się bardziej wyluzuję to zapomnę oddychaćNawet się uśmiecham czytając ten temat.
Alfa Romeo 156 2.4 JTD '00 - sprzedana
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm '06 - sprzedana
Alfa Romeo Giulia Veloce Q4 '17
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Zburzyłeś się jak ciepły browarek. Jeśli to forum to kpina to korzystając z niego sam z siebie kpisz. Ty akurat miałeś to szczęście, że trafiłeś na rewelacyjny egzemplarz i pozostaje się tylko cieszyć twoim szczęściem. Do czego dążę- osobiście polecam Tomek_KRK ludziom bez wrodzonego farta, którzy szukają AR 159 ponieważ jestem w gronie zadowolonych z zakupu. Nie wszyscy mają tyle szczęścia co Ty i trwonią pieniądze na szukanie, sprawdzanie kolejnych sztuk, które okazują się pułapkami- mogą iść na skróty i poszukać czegoś dla siebie właśnie u niego. Opinie ma dobre więc jest duża szansa na bycie kolejnym zadowolonym klientem- nikt Cie za ucho do niego nie ciągnął. Jeśli chodzi o resztę to tylko gadżety- nie chcesz to ignor i tyle w temacie. Niektórzy potrzebują co jakiś czas nowych wrażeń- dla mnie To jest chip dla kogoś innego końcówka wydechu i chyba dobrze, że na forum można znaleźć zarówno info na ten temat jak i ofertę takich rzeczy. Sorry za OT
to ja tez trafiłem na dobry egzemplarzjak na razie wsadziłem radionavigacje taka jak sothis i sie ciesze samochodem
Czarny_28 uwierz mi jest gdzie wykorzystać 200+ konikówmi już brakuje i myślę o jakimś kompresorze, człowiek szybko się przyzwyczaja do mocy auta i później jakieś takie wrażenie, że nie idzie
![]()
Born to be wild.
Widzę że mój temat wywołał sporo dyskusji..
Jednak chciałem dodać że to co pokazują wykresy nie zawsze idzie w parze z rzeczywistymi osiągami. W moim przypadku po czipsie auto idzie jak 3.0 tdi w audi a6 c6 z 2009 roku. Jeśli chodzi o x6 również 3.0d 235 koni w serii też nie dało rady od zera mimo że na pokładzie w swojej 159 miałem 2 znajomych razem jakieś 260 kg. Jeśli chodzi o elastyczność mam na 6 biegu jakieś 90 km/h i nie ma opierniczania się po przekroczeniu 120 wskazówka pnie się jak szalona.
Prawdę mówiąc jestem zadowolony i to bardzoPodobno można wycisnąć z niego 200 koni ale z tego co wiem po 2010 roku są jakieś inne komputery i mieli problem z ich złamaniem czy coś takiego. Miałem jechać na poprawki ale sami wiecie jak to jest.. czas!
- - - Updated - - -
Grzdylu to że kupiłem auto w ciemno może znaczyć i ewidentnie świadczy o tym że 159 zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie! To chyba dobrze prawda?
Ostatnio edytowane przez ulti24 ; 19-10-2012 o 00:25