Witam. Zamówiłem sobie sprzęgło, lecz sprzyłali mi inne o numerze valeo 821325. Po sprawdzeniu wg eper-u u mnie powinno być valeo 826330. Pytanie czy zakładac takie jak przysłali czy wymieniać jakie powinno być.
Witam. Zamówiłem sobie sprzęgło, lecz sprzyłali mi inne o numerze valeo 821325. Po sprawdzeniu wg eper-u u mnie powinno być valeo 826330. Pytanie czy zakładac takie jak przysłali czy wymieniać jakie powinno być.
Mam taki sam silnik jak ty i też mam 821325 także nie masz się czym martwić jest o.k.
A z ciekawości ile dałeś?
A czym one dokładniej się różnią????. Ja kupowałem sprzegło i dwumase to komplet 1900
wiesz są trzy wersje silnikowe 136km,140km,150km, tej różnicy dopatrywał bym się tutaj. eper też przekłamuje ostatnio był poruszany temet że po vinie według epera są dwa auta![]()
Skorzystam z tematu czy koledzy biegli w eperze moga mi podac numer sprzegla do 175 konnego jtd oraz nr dwumasy boza cholere nie moge jej w eperze znaleźć
daj vin i się sprawdzi. Druga sprawa zadzwoń do chłopaków z autosklepu oni ci dopasują dobry komplet zapłaciłem u nich 200zł mniej niż kolega więc wymiana była by prawie za free![]()
Też zamawiałem w autosklep24 i tu znalazłem naj taniej. Jak kupowałeś musiałeś mieć jakąś dobrą promocje skoro tyle mniej zapłaciłeś.
Ok zadzwonie a gdzie w eperze jest kolo dwumasowe bo przy sprzegle go nie ma a kolo zamachowe tez nie wyglada na dwumas