Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Temat: [156] Zamula

Izabela
    Gość

Domyślnie

Oki, dzięki i pozdrawiam

Mattti80
    Gość

Domyślnie

Miałem kiedyś podobne objawy. Po wymianie świec,przepływomierza i przewodów wysokiego napięcia - autko nie do poznania A co do Sondy Lambda też już ją swego czasu wymieniałem,komputer pokazywał że jest zimna a ja jako kierowca oprócz większego spalania nie odczuwałem żadnego spadku mocy.. Pozdrawiam i życze powodzenia

moniczka_23_wwa
    Gość

Domyślnie

Daj znać jak Ci się uda coś z tym zrobić proszę...

provokator
    Gość

Domyślnie

no kabelek tak, wszystko niby pięknie i fajnie tylko pytanie czy koleżanka sobie poradzi? bo jak nie masz zamiaru nigdy więcej z niego korzystać to lepiej jechać do Aso na diagnostykę... bo z samego kabelka unidiagiem i tak nie zawsze zdiagnozuje...

tomkap
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał provokator
    no kabelek tak, wszystko niby pięknie i fajnie tylko pytanie czy koleżanka sobie poradzi? bo jak nie masz zamiaru nigdy więcej z niego korzystać to lepiej jechać do Aso na diagnostykę... bo z samego kabelka unidiagiem i tak nie zawsze zdiagnozuje...
    Ja jestem bardzo zadowolony z kabelka w przeciwieństwie do diagnoz w ASO gdzie nic właściwie się nie dowiedziałem. Co drugi dzień z niego korzystam by sprawdzić czy wszystko gra. Narazie żadnych nowych błędów
    No chyba że ten kabelek nie wyłapuje wszystkich błędów, w co jednak wątpię.

provokator
    Gość

Domyślnie

wyłapuje wszystko co można wyłapać za pomoca takiej diagnostyki

Izabela
    Gość

Domyślnie

Jak będę już po wszystkim dam znać co i jak, czekam tylko na powiększenie sumy na koncie do końca miesiaca.pozdrawiam i dziękuję za wszytskie sugestie

Izabela
    Gość

Domyślnie

Chcę kupić orginalną sondę lambde w ASO kosztuje 700-800zł +robocizna :shock: trochę to kosztuje, stąd moje chwilowe zwlekanie z tym wszytskim. pozdrawiam

Użytkownik Romeo Avatar rafal_n5
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    AR147 1.9jtd16v, AR 159 1.9jtdm 8v

Domyślnie

Cytat Napisał Izabela
    Chcę kupić orginalną sondę lambde w ASO kosztuje 700-800zł +robocizna :shock: trochę to kosztuje, stąd moje chwilowe zwlekanie z tym wszytskim. pozdrawiam
    w intercarsie kupisz taka sama a o połowe taniej

Izabela
    Gość

Domyślnie

Witam, dzisiaj byłam w ASO, powiedziałam im , że mam do wymiany sonde, tyle, że nie wiedziałam którą ;// ,dodatkowo opowiedziałam im zachowanie mojej kapryśnej Alfuni, więc podłączyli ją do examinera,oprócz padniętej sondy niw wykazało nic ,,była to sonda tylna katalizat., mam teraz nowiutką, choć trochę bolało przy płaceniu,ALE CZEGO SIĘ NIE ROBI DLA SWOJEJ NIUNI .Tak więc narazie moje problemy się zakończyły,będę cieszyć się ze śmigania Bellą .Dziękuje bardzo za wszytskie spostrzeżenia i pozdrawiam