No dobra, niech Wam będzie, w końcu tego sam nie widziałem. Może to tylko na zdjęciach dobrze wygląda.
Wygląda to naprawdę wg mnie ładnie i fajnie , że o tym napisałeś bo to bardzo ciekawa sprawa.
Ale jak tak popatrzyłem na te moje "tarczki" w JTD to po założeniu tych nakładek odrazu by było widac , że coś tu jest nie tak. Prawdziwy BREMBO w 166- dla przykładu to kawał hebla i budzi respekt samo patrzenie na jego tarcze- jeszcze jak jest pomalowany na czerwono to już wogóle widać , że to auto ma potencjał nawet jak to zwykły JTD, a tutaj moze byc troszku śmiesznie bo idealnie toto nie bedzie przylegać i na małejj tarczy będzie zabawne...
Posiadacze ORI brembo mogli by wsadzić sobie te tylne nakładki w ostateczności:think:.
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 20-10-2012 o 13:16
[C
Nie mówiąc już o tym, że tylne zaciski (przynajmniej w JTD) są jeszcze o kilka cm mniejsze. To tył względem przodu już w ogóle może wyglądać komicznie. Ale każdy ma prawo do eksperymentowania![]()
Na ostatnich fotkach wyglądają jak nakładki... więc chyba tylko z przodu wymienił na normalne...
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
I jak dla mnie efekt satysfakcjonujący.
Wyglądają bardzo estetycznie![]()
Pewnie odkopię temat ale jak takie nakładki mają się później do wymiany klocków?