Ogólnie to należy Ci się duże piwo za to rozwiązanie problemuPowinieneś to wstawić do zrób to sam
.
Ogólnie to należy Ci się duże piwo za to rozwiązanie problemuPowinieneś to wstawić do zrób to sam
.
Wreszcie ktoś się za to zabrał jak należyCiekawi mnie czy za przednie wycieraczki odpowiada dodatkowy układ czy ten sam. Sprawdzałeś wcześniej czy przyczyną mogły być zimne luty na tym układzie? U mnie zwykle wycieraczka nie działa dobrze ale czasem jej się zdaży popracować jak należy(oczywiście wiązka była naprawiana w całości wstawiając nowe przewody na odcinku przepustu gumowego)
Czy jak ktoś będzie zamawiał to można liczyć na 2 szt więcej to odkupie i koszty się podzielą a może znalazło by się nawet więcej chętnych?
Jak coś to jestem chętny![]()
ja też bym się zdecydował
U mnie też od czasu do czasu zatrzyma się wycieraczka jak chce, także jeśli ktoś zamawiałby to piszę się na dodatkową sztukę![]()
Calypso, jeśli wycieraczka zatrzymuje się w nieprawidłowej pozycji tylko od czasu do czasu, to najprawdopodobniej uszkodzoną masz tylko wiązkę kabli - z tego co pamiętam biało/zielony, cienki kabelek. Body powinieneś mieć jeszcze ok.
Uszkodzenie body jest wtedy, gdy wycieraczka wcale nie zatrzymuje się w pozycji spoczynkowej.
Jeśli ktoś będzie zamawiał, to również piszę się na dodatkową sztukę ;p u mnie po polutowaniu wiązki jest lepiej, ale dalej ma pewne odpały ..
Hmm też tak myślałam... Wizualnie wiązka ok, wiem który to kabelek ale w sumie przetarcie moze być głębiej niż to widać... W każdym bądź razie, body może być do czasu ok, więc wole się zabezpieczyć w razie ewentualnego grupowego zamówieniaco rwz częściej źle się wycieraczka zatrzymuje.
Trochę pisałem maili do firm elektronicznych w Polsce i jedna z nich ma możliwość sprowadzenia elementu 66009 ze Stanów Zjednoczonych. Gdyby się uzbierało 5-10 sztuk to cena byłaby około 35zl brutto za sztukę plus wysyłka ale już z Polski czyli powiedzmy 16zl. Także jak ktoś jest dalej zainteresowany a myślę, że nie ma źle z cena to pisać na sklep@igbt-power.eu
Zresztą to jest ich oferta na stronie: https://elektronik-service.com.pl/66...d66009-124273i
Także zgłaszać się tam i niech robią zamówienie.
Termin realizacji jakieś 5-10 dni.
Ostatnio edytowane przez Luck ; 17-10-2019 o 15:48