Nikt Ci nie powie ani powierzchownie tego nie sprawdzisz. Ja swoje wymieniłem profilaktycznie. Ten krótki też potwierdzam, że da się bez demontażu baranów. Ciężko, ale się da![]()
Nikt Ci nie powie ani powierzchownie tego nie sprawdzisz. Ja swoje wymieniłem profilaktycznie. Ten krótki też potwierdzam, że da się bez demontażu baranów. Ciężko, ale się da![]()
Te przewody mają średnicę wewnętrzną 8mm?
Dziś sprawdziłem. Przewód pęknięty. Jeszcze nie kąpało.. Masakra. Auto uratowane.
Tak się złożyło że mi ostatnio właśnie diesel poszedł z dymem w czasie jazdy, ledwo zdążyliśmy uciec, bo chciałem jeszcze z lasu wyjechać
- - - Updated - - -
W poniedziałek w czasie jazdy spotkało mnie to samo, tyle że moja doszczętnie spalona zanim straż dotarła, co dziwne diesel tak się palił
- - - Updated - - -
Wtryski:
zewnętrzną 8mm
wewnętrzną 3.2mm
Następne 3.0, stoi w Monachium...Rozmawiałem z właścicielem, włochem, puścił przewód paliwowy.
Zastanawiam się czy dało by radę to jeszcze uratować ? [emoji48]
.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Jasne, że dałoby radę ją uratować. Instalacja elektryczna do wymiany, zapewne alternator, barany i parę innych gratów
AR 166 2.5V6
AR 166 2.4R5
Da radę uratować![]()
Myślę że da rady uratować, i warto piękności
Zastanawiam się, czy nie wziąć...laweta do Wrocławia wyjdzie drożej niż auto...
Powoli zaczynam chorować na busso, ale zamiast szukać zadbanego egzemplaża, rozglądam się za jakimiś wynalazkami..[emoji2960]
Sprzedaje ją Włoch, ktìry ma jeszcze 2 spidery z Ts do sprzedania...
Motor przed spaleniem wyglądał na zadbany
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
![]()
Ostatnio edytowane przez gregor159german ; 06-11-2021 o 11:21