Z serii nie myć eksperyment NASA ;P
Stickery mają zarówno i zwolenników jak i przeciwników, zanim postanowiłem napisać ten post przeczytałem cały dział.
Ja mam 21 lat, i mi się podoba to co zrobiłem, swoją droga jakbym miał oryginalne progi Alfy pod kolor auta nigdy bym tego nie zrobił- do oklejenia poszły czarne elementy takie jak progi czy klamki.
Są ludzie którzy kupują srebrne auta bo się nie rzucają w oczy, a ja chciałbym się rzucać w oczy i StickerBomby mi pozwoliły to zrobić małym kosztem - więc zamierzony efekt został osiągnięty.
Moim zdaniem to wygląda kiepsko i totalnie nie pasuje do tego samochodu. Osobiście uważam, że lepiej się rzucać w oczy perfekcyjnym lakierem i ładnymi felgami, szczególnie w przypadku Alfy, no ale co kto lubi.
Powiem tak - lubię tuning i ogólnie wszystkie dodatki to rzecz gustu ale do mnie ta propozycja nie przemawia. Zdecydowanie lepiej wyglądała ta biała z oklejonym zderzakiem i lusterkami. Za nieduże pieniądze można kupić oryginalne progi do 145 nie odcinające się tak od linii auta jak te powyższe. Tuning z zasady polega na wyróżnieniu auta poprzez posiadanie czegoś innego niż wszyscy a te progi niestety wyszły w większej ilości niż model 145 w swoich czasach. Zasadniczo o ile rozumiem montaż niższego zderzaka przy pozostawieniu pozostałych elementów w serii o tyle jak ktoś zamontuje progi tak, że są niżej niż pozostałe elementy wygląda to dziwnie.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Fuck, faktem.. paskudnie wyszło, bardzo nienaturalnie i "na siłę" te progi wyglądają i tak jak drifter napisał zupełnie niepotrzebnie.
Dokładnie olej to i rób to co chcesz tobie ma się podobaćtak się składa ze alfami zazwyczaj jeżdżą starsi ludzie ( bo większości młodych nie stać na utrzymanie jak dla mnie na całe szczęście ) ja też na swoją będę kleił stickera i pewnie też zostanę objechany
chodź mnie może trochę uratuje to że sticker jest robiony pod alfę i są typowo włoskie naklejki
ale pamiętaj też jedno we wszystkim liczy się umiar i jak chcesz się wyróżniać to wyróżniaj się pozytywnie a nie w tym sensie patrzcie co za pajac jedzie
![]()