Co niby Dakar w Skylinie??? jakoś go nie poznałembzdura i tyle i tak powiem
![]()
Co niby Dakar w Skylinie??? jakoś go nie poznałembzdura i tyle i tak powiem
![]()
Ich własne życie jest za nudne to trzeba się bawić w konfidenta. Sprzedali by pewnie własną rodzinę też za to że przepisy łamie.
Dokładnie to ich problem w łapaniu. Najlepiej stanąć za krzakiem na ograniczeniu łapać a w między czasie niech jeszcze jeszcze ludzie donoszą jeden na drugiego.
Skąd takie rewelacje że jeden z nich był wśród nas? Masz dowody, zdjęcia czy tylko pomówienia? Tak to może każdy napisać a później niewinnego człowieka po komendach ciągają. Sie zastanów janku cyganie co piszesz a co robisz w swoim życiu na drodze bo też święta nie jesteś i ci sie kiedyś na forum za to zebrało. Moralizator się znalazł.
Dokładnie tak jak chłopaki piszą- od tego jest policja, na to idą nasze nie małe podatki. A nie siedzieć za krzakiem z radarem czy spać wnocy po opuszczonych parkingach czy garażach.
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Dobra przyznaje się to ja byłem. W mojej czarnej 159 lakier od dawna domaga się polerki i pewnie dlatego niektórym wydaję sie że jest to czarny mat. Niektórym wydaje się też że byłem na SCP, mam białego Skyline-a i śmigam po Katowicach na Quadzie, ale to już ich problem.
Widze ze dalsza polemika nie ma sensu wiec EOT z mojej strony
[QUOTE=nietyx;974798]Ich własne życie jest za nudne to trzeba się bawić w konfidenta. Sprzedali by pewnie własną rodzinę też za to że przepisy łamie.
/QUOTE]
Wy macie problemy naprawdę z logicznym myśleniem
Ile macie lat?
Wyobraź sobie, że taki debil jeden z drugim wjedzie w przystanek autobusowy czy kogoś kto idzie koło drogi.
Wszystko fajnie dopóki nikomu nic się stanie.
Jak kogoś zabiją to nie ma guzika "press start" to nie gra, tak ciężko sobie wyobrazić, że mogą komuś krzywdę zrobić?
Konfidenta... też mi... jakby wiedział sam bym doniósł.
Wyobraź sobie ilu pijanych kierowców codziennie podróżuje po kraju- jest duża szansa że ktoś z twojej rodziny/znajomych też jechał po pijaku autem i uszło mu to na sucho bo nikt na niego nie doniósł. Pamiętaj że punkt myślenia zależy od punktu siedzenie.
Niestety ale na drogach jest dużo piratów/pijaków- to jest wpisane w rozwój cywilizacyjny-albo się na to godzisz albo czas opuścić miasto zaszyć sie w jakiejś głuszy.
Zacznijcie porządki od swojego "podwórka" a później patrzcie na innych. Na włąsne błędy nie zwracamy uwagi bo przecież "My" jesteśmy nie omylni za kółkiem.
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
normalnie Hyde Park...lepiej oddajcie krzesełka Lizanemu bo na czym będzie siedział na Sosinie![]()
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
Anka dakar z kierowcą skylina nie ma nic wspólnego.
Osoby, która bywają w miarę regularnie u nas na spotach, (pod M1 także) bardzo łatwo rozpoznają ich
Ale to jest sprawa policji