a te mikrofony? Jak działa dzwonienie przez telefon oraz obsługa głosowa auta?
a te mikrofony? Jak działa dzwonienie przez telefon oraz obsługa głosowa auta?
U mnie przy audio HK radio gra beznadziejnie, za to z tidal np znacznie lepiej. Wiec pewnie radio jako źródło coś skopali (zazwyczaj radio gra właśnie dobrze).
Ja skłaniam się w stronę eng, bo różnica w cenie niewielka, a wsparcie jakieś jest.
Jak rozumie przy cp jak łączysz się po wifi to rozmowy telefoniczne i tak idą przez dołożony mikrofon? Nie przez alfa Connect?
Sent from my iPhone using Tapatalk
z fakturą? z tego co pamietam na akcji retrofitowej faktury miały być a potem cicho...
po czym wnosisz że jest wsparcie - z tego co pamietam przypadki choćby [MENTION=79678]kozak[/MENTION] -a po akcji retrofitowej zaraz stracił Race (a Lio zarzekał się że nie ma szans żeby to stracił), to słabo było z uzyskaniem jakiegokolwiek rozwiązania i kozak sam czaił co trzeba zmienić w proxi (Lio mu nie powiedział).
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Na forum włoskim były screeny faktury. ZWsze to mniejsze ryzyko niż z Korei. Cło VAT. [emoji6]
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
z Korei nie ma cła, tylko VAT z tego co się orientuję. $310 to powiedzmy EUR285 więc jakby VAT dowalili (odpowiednik ok EUR350). W ENGCustom też trzeba dodać przesyłkę, pewnie też wyjdzie EUR350. KAP się niby chwalił że ma złącza/kabel video odpowiedniej jakości nie to co w chińczykach. Z drugiej strony jakby był problem to masz rację, łatwiej/taniej odesłać reklamację do Włoch (choć niekoniecznie, ja małe wysyłki na świat do cywilizowanych krajów mam praktycznie w cenie EU takich samych, no ale taką mam umowę z DHLem).
Może KAP ma jakiegoś dystrybutora w EU? Ciekawe jaka cena by była - przy hurtowych ilościach nie oferowali (przynajmniej mi) spektakularnych rabatów od tych 250USD co też było powodem że nie podjąłem współpracy - nie byłem w stanie sprzedawać, supportować, robić gwarancji i sprzedawać tego za odpowiednik EUR330
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
zamowilem u ENG, cena dla forumowiczow 290e z wysylka juz.
Poprawka, cena dla tych co brali już coś u lio [emoji6]
p.s. mikrofon oryginaly ma 2 kable, na bank nie da rady go podpiac do modułu ? w sumie to sprobujedam znac czy dziala.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez kozak ; 09-05-2020 o 17:35
Jeśli któryś potrzebowałbym kierownicy z ACC podgrzewanej proszę o kontakt. Mam na zbyciu.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Mój CarPlay od Koreańczyka
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mam 2 miesiące działa
Muzyka zdjęcia i filmy z USB wszystko działa płynnie i stabilnie iPhone bezprzewodowo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To mnie rozwala
Ostatnio edytowane przez klag3 ; 11-05-2020 o 18:02