DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Jeszcze nie ale zamierzamAle poważnie przynajmniej u mnie w mieście jak patrze po alfach jak mrugam komuś to jakieś starocie tam siedzą poczute . No ale jak ktoś pomacha to właśnie zazwyczaj ktoś w moim wieku a pisząc starsi nie miałem na myśli ludzi po 60 a ludzi już w pełni usamodzielnionych ja tam mam 21 lat wiec pewnie jeszcze mało w życiu widziałem .
Aha, tacy starsi...
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Hmmm ja jestem taki starszy i mrugam światłami![]()
Ogołnie rzecz ujmując ludzie jak oglądali to pytali się czemu nie obkleiłem też lusterek - nie zrobiłem tego bo są pod kolor.
"Taniej było by progi wymienić" - tak też słyszałem tylko na czas kiedy postanowiłem to zrobić Fundusz mój starczył by jedynie na progi, a że Alfa trafiła do mnie w cięzkim stanie podłogowo-progowym każde ruszenie progu wiąże się z górką blachy odpadającej. Alfa na okres letni będzie trafiać do blacharza w celach rekonstrukcji podłogi i w tym samym momencie zostaną założone progi z koniczynką - lecz nie pod kolor auta tylko nadal ze Stickerami.
Tak Swoją drogą (robiąc OT) mam pytanie co sądzicie jakby na felgi został rzucony kolor biały bądź obklejone białym matem?
Do tych naklejek najbardziej będzie pasowało oklejenie felg futerkiem
Pozdrawia Starszy Człowiek![]()
Ostatnio widzialem w Wawie na Niepodleglosci Alfe z naklejkami na tylnej szybie. Czyja to? I gdzie mozna to oblukac z bliska?
Ostatnio edytowane przez Maciek ; 29-04-2012 o 11:26
Tak to u mnie wygląda ale faktycznie na zdjęciach średniawa trzeba na żywo zobaczyćwięcej rzeczy nie oklejam miał się troszeczkę delikatnie wyróżniać i jest git
![]()