Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 23456789101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 114

Temat: I co zdziwiony? Czyli niespodzianki ujawnione po zakupie?

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Cytat Napisał mar222 Zobacz post
    Tak to juz jest jak sie kupuje używke może rozrząd też masz poklejony taśmą izolacyją, ten gosciu co nia jezdził to powinien
    jeżdzić ale tramwajem albo e34, pozatym powinni wprowadzić psychotesty dla posiadaczy alf zeby tepic takie buractwo jak wyżej opisane bo później taka opnia o alfach jest że to szroty itp. własnie przez takich posiadaczy ze wsi.
    a żebyś wiedział że mieszkał 2km od głównej dorgi i to jeszcze przez jakieś błota... na początku pomyślałem że chce mnie wywieźć w las i upie.dolić

jak rozmawialiśmy wcześniej na gg to mnie zapewniał że wymienił całe tylne zaweiszenie i w uj części, no i fakt, niektóre są niedawno wymieniane a niektóre pewnie też ale już z 2 lata temu a mówiłem mu że albo wezmę jego albo sprzedam i kupie od innego gościa to powiedział że lepiej żebym nie kupował szrota... no rzeczywiście... lepiej zamienić na śmietnik

Użytkownik Ogier Avatar mar222
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa 164

Domyślnie

Naciągacz zasrany,pełno takich którzy operuja odpowiednimi okresleniami przy sprzedaży (Igła,garazowany,orginalny przebieg 100%, nie bity,panie tym kobieta jezdziła,jakis starszy facet jezdził tym autem tylko do kościoła, to z niemiec to tam maja lepsze drogi, zawsze wszystko na czas było robione i jeszcze moje ulubione w zawieszeniu nic nie stuka nic nie puka,)Moji rodzice sprzedali skode fabie 1.4 mpi handlarzowi miała przebieg 83tys orginalny, byli jej drugimi włascicielami, ponoć była sypnieta z boku oraz lekko przód,nie działało radio,łozyska tez dawały o sobie znać, na nastęmpny dzien była na allego opis: pierwszy własciciel,garażowana przebieg 60tys,bezwypadkowa,stan idealny,bardzo zadbane w środku(to fakt) przez jedna noc do wyposazenia przybyły światła przeciw mgłowe przednie.Krecenie licznika to normalna rzecz,Zawsze tak gadaja to taki element psychologi dopiero na miejscu sie dowiadujesz ze jest inaczej ale juz przyjechałes z pieniędzmi widzisz to auto ładnie sie prezentuje (wosk) widomo Czego oczy nie widzą temu sercu nie żal.

wojtasw007
    Gość

Domyślnie

W mojej mimo, że od znajomych 3 świece spalone i nie wiem jak oni to robili ale im odpalała pięknie mimo to O.o

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

co najlepsze jest tyle rzeczy, że nie wiem w co kasę najpierw włożyć oczywiście pierwszy będzie rozrząd i skrzynia ale reszta... cholera normalnie aż śmiać mi się chce jak myślę ile kasy w to włożę

ale ja na szczęści jestem zdania że człowiek się uczy na błędach, tak że się tym nie martwię ale jak spotkam tego "kogoś" to mu powiem kilka słów

Użytkownik Ogier Avatar mar222
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa 164

Domyślnie

Teraz to łon siedzi na wsi w swojej izbie i łobiera zimniocki oraz robi salceson z kota,a e34 stoji jeno koło gnojownika i spoziera ino na łodmalowanego łursusa Po fakcie wisniakowi to juz nic nie można zrobić, chyba że mu knura i warchlaki porwiesz dla okupu?zrób rozrzad bo może juz na niego pora a zerwany to wiesz;/
    Ostatnio edytowane przez mar222 ; 01-03-2011 o 21:53

Użytkownik Rowerzysta Avatar RobertWroc
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.2JTS

Domyślnie

Cytat Napisał Rzmudzior Zobacz post
    Przejechałem ok 5kkm od zakupu i zrobiłem listę usterek do zrobienia na wiosnę. Wyszło mi ponad 3 tysie, żeby mieć auto tip-top (ja inaczej nie uznaję), a jak znam życie, to jeszcze coś wyjdzie . Czy się martwię? Nie. Dlaczego? Bo ojciec powiedział "kup, to Ci ją będę dwa lata serwisował"
    Pogadaj z Ojcem..może mnie adoptuje?

Użytkownik Ogier Avatar ender76
    Mieszka w
    PIOTRKÓW TRYBUNALSKI
    Auto
    AR156 1.9JTD 16V Ti

Domyślnie

a u mnie cała chłodnica klimatyzacji jak ser szwajcarski ... polepiona jakimś paskudztwem aby do sprzedaży wytrzymała ... i brak fajki do kół po za tym wszystko w porządku ;-)
    AR156 1.9 JTD 16V 140KM Ti 2004r

Użytkownik Rowerzysta Avatar szalonyJohn
    Mieszka w
    Radomsko
    Auto
    Alfa Romeo

Domyślnie

Hmmm opowiem wam jak pojechałem po moja pierwszą alfe! przez tel pytam o stan silnika skrzyni sprzegła zawieszenia ogumienia hamulcach itp. facet mowi wszystko ok tylko sprzegło juz sie konczy - zajezdzam no to sie zaczyna.... 1 akumulator do wymiany 2 sprzegło zeczywiscie cos ciezko sie wciska i chalasuje 3 opony dobre ale co jedna to inna 4 z gazem ale wie pan cos wczoraj sie cos stało i niechce chodzic dzisaj! nie bede sie rozpisywał cena była dobra wziołem ją za 2,800 z wielkim wysiłkiem w domu okazuje sie ze skrzynia peknieta sprzegło do wymiany gaz z pewnoscia nie działal juz z rok brakowało sporo czesci a przede wszystkim nie ten sterownik do auta dołozyłem sporo ale po tym miałem naprawde swietna alfe 146 2,0 TS TI goscia wspominam bardzo MIŁO ze teraz rozjechałbym go na ulicy gdybym go spotkał!

Użytkownik Embrion Avatar sto50szesc
    Mieszka w
    Zamość/Białystok
    Auto
    AR 156 1.6 98r. Giorgio Africa

Domyślnie

Rodzice kupili honde jazz, przy wymianie żarówki w reflektorze przednim ( trzeba zdjąć nadkole by wymienić żarówki ) oczom ukazała się... kanapka .. pewnie spec który klepał "nie bity" samochód bardzo się śpieszył

Użytkownik Znawca Avatar SCHNNAZZI
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Fiat Tipo 2020 bianca

Domyślnie

No to ja też dołoże cos od siebie. Wycieraczki działały na jednym biegu. Przełącznik swiateł miał zwarcie. Jeden kierunek nie trzyma się w wejściu. Lampa ułamana złapana na spaw plastikowy. Bagażnik w połowie wyczyszczony. Zabrane dwie wycieraczki pod nogi z tyłu. Przegapiłem to. Było kilka jeszcze drobnych usterek o których już wiedziałem. Ogólnie koles duzo zszedł z ceny więc zaskoczony zbytnio nie jestem. Auto zadbane było koles palił ale w środku nie palone. Popielniczka czysta jak pupcia niemowlęcia. Była stłuczka to widać (z bliska inny odcień lakieru) , dlatego jak nie bedzie dużego zastrzyku gotówki na kolejna Alfę to pewnie wyłoże kasy i położe lakier na całym aucie i zostanie ze mna na kilka ładnych lat. Gdybym miał kupować jeszcze raz to pewnie znów bym kupił ale starałbym sie jeszcze pare stówek zbić z ceny