Felgi z filmiku zupełnie nie pasują do tego auta.
Felgi z filmiku zupełnie nie pasują do tego auta.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Mnie przerażają uchwyty na kable przyklejane do podwozia. Sam stosuje te uchwyty, kupowane za grosze w elektrycznym ale wiem, że po mniej więcej roku one z reguły się ślicznie odklejają i nie pozostaje nic innego jak je wymienić i oczyścić ponownie powierzchnie. Mam nadzieje że te w 4c będą trwalsze, choć wyglądaja identycznie jak moje.
A chińskie felgi wyglądają tak samo jak oryginały.
Swoją drogą - film powinien wyjaśniać dlaczego a) roczną produkcję planują na poziomie 3500 sztuk i b) dlaczego kosztuje tyle ile kosztuje.
Zauważcie, że proces tworzenia carbonowego monokoku to w 100% ręczna robota. 10 sztuk dziennie to i tak dobry wynik.
Sam jestem pod wrażeniem użycia karbonowego monokoku, to stawia 4C w szeregu z Mclarenem, Ferrari (nie każdym!) czy Koenigssegiem.
No i teraz już pan Heniek nie wyklepie jak będzie większe bum...
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Marc Gene (Ferrari F1) na ulicach Madrytu w Alfie 4C:
http://www.alfanews.pl/2013/06/15/ma...icach-madrytu/
Beznadziejne... Jak dla mnie cały dział marketingu w Alfie nadaje się do wywalenia... Ostatnia fajna reklama, którą widziałem, to Brery z niewidomą kobietą. Ta 4C w Stanach jest nawet znośna. Ale już kampania Giulietty dramatyczna.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
a to pierwszy tuning 4c ...
http://www.worldcarfans.com/11306175...y-pogea-racing
i jakze zamierzaja go podkrecic ... to juz rejony 8c![]()
tak czy owak zapowiada sie niezmiernie ciekawie ... imho.
To nie są rejony 8C... Przy takiej mocy i wadze 4C na torze zjadłaby Competizione na śniadanie.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
8C to nie jest auto na tor tylko do lansu na jakiś bulwarach. Z opinii i testów to wygląda, brzmi, ale nie jeździ....4C to gokart zbliżony do lotusów (spartański bez gadżetów), autko do latania po torzeBTW. 4C to spełnienie marzeń!
Born to be wild.