Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html
Jak na zdjęciu, dodam tylko że była to trasa Rzeszów-Tomaszów Lubelski przez Jarosław, więc drogi krajowe, wojewódzkie itp. Nie było sensu cisnąć bo co chwilę teren zabudowany i ze 3 suszarki po drodze mijałem
Wracam w niedzielę inną trasą, trochę szybszą. Szczebrzeszyn - Rzeszów, zmierzę i wrzucę dla porównania.
Ostatnio edytowane przez piotrek_inf ; 04-07-2014 o 19:17
Powrót był trochę inny. Miejscami dało się pocisnąć, ale były miejsca, że jechałem dwójką (Janów Lubelski - wypadek), a przed Niskiem musiałem na raty wyprzedzać peleton aut wlekących się za Golfem III. Podgoniłem trochę przed Rzeszowem.
Trasa Szczebrzeszyn - Rzeszów przez Janów Lubelski
Witam ja zszedłem trasa Warszawa -Stare Kiejkuty(tam gdzie niby nie ma i nie bylo wiezienia CIA)za Szczytnem 10 km...wiec około200km spalanie rekord moj 5,3 predkosc normalna 100-120 ,ale oczywiscie jest po drodze obwodnica Serocka i zawsze tam trzeba nie można inaczej przycisnac do 200az sie prosi nowa nawierzchnia...mysle ze dobry wynik,,a zapomnialem dodac tesciowa z tylu siedziała
i ciagle na licznik spogladała
![]()
Trasa Lesko - Poznań, 700 km. Średnia prędkość z kompa 102 km/h. Na odcinku z Tarnowa do Wrocławia średnia prędkość 126 km/h. Na A4 tempomat ustawiony na 180. I teraz hit...spalanie z kompa...6,2:-) :-) :-) hahaha, dystrybutor 8,2. Dwie dorosłe osoby + dziecko, pełen bagażnik. Dpf out, klapy out, egr jest.
Z hitu nr dwa, to to że zgubiłem 4 bieg. Drazek z 4-ki wyskakuje...zaraz po wbiciu...:-(
marti, jeszcze trochę i będziesz miał samochód jak nowy ;-)
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Hahaha żebyś wiedzial;-)
Z oryginały zostaną tylko szyby i blacha;-) reszta nówka sztuka:-P
Trasa Krapkowice - > Gąski k. Koszalina spalanie jak niżej (dwie osoby, bagażnik załadowany na full)
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
W miarę dynamiczna jazda ok 800 km - ja plus dwie osoby, załadowany bagażnik - komputer wskazał równe 7 litrów. Uważam, że to trochę dużo.