To emocje siegaja zenituczekamy
![]()
To emocje siegaja zenituczekamy
![]()
A więc sprzęcik nie działaW poniedziałek zawożę ICS'a do tych chłopaków którzy mi sprzedali zmieniarke i mają ogarnąć czemu to nie działa.
Jak uszkodzą to zapłacąNie wiem czy szkoda czasu....w kostce mini iso od zmieniarki są tylko 3 piny wykorzystane w zmieniarce cyfrowej wszystkie...wydają się w miarę ogarnięci. Zobaczymy...
No i chu... babki strzelil - choinki nie bedzieTu nie chodzi o piny tylko o kodowanie z tego co kumam. Gdyby wystarczylo same kabelki pomieszac to juz dawno by byly zamienniki zmieniarek
Ale wiara czyni cudanic nie strace jak potrzymam kciuki
![]()
Tak jeest ja też trzymam, ale do sądu z nimi za niezgodny opis ze stanem faktycznym. Uważaj, może spisz jakieś zobowiązanie albo coś, bo jak wezmą "ICS" na cały dzień to potem może w strzępach wrócić ;-). Pozdr
Ps. Chociaż może to jacyś magicy i coś wyczarują podobnie jak po tygodniu wyczarowali sprzęt dostępny od ręki.
I tego się obawiałemJednak chyba bez dodatkowego radia się nie obejdzie
No chyba że zdrzaźnię się i zamówię Loudlinka ale te 700zł trochę boli
Mam możliwość zamówienia i przywiezienia z Anglii ale tam ceny są bardzo podobne.. jedyne co wtedy odpada to koszt przesyłki..
Co by się nie działo nie popsuję mojego wnętrza auta na jakieś udziwnienia typu dodatkowe radio :| To już mi zawiewa lekkim druciarstwem....wolał bym już kupić porządny transmiter FM. To tylko moje zdanie. No offence.
Słuchajcie znalazłem taką ofertę loudlinka http://cgi.ebay.co.uk/Loudlink-Alfa-...#ht_759wt_1139
Z tego co wyczytałem to jedyna różnica jest taka że ten egzemplarz nie ma wejścia Aux i niby nie jest nowy ale tego nie wiem na 100% Poproszę koleżankę z Anglii żeby się skontaktowała ze sprzedającym i dopytała się o ten sprzęt i czy jakbym np. zamówił kilka sztuk czy będzie coś taniej.. w sumie lepiej zapłacić 450 zł a nie 720zł.. Co o tym myślicie?
450 zł spox cena. Jak zrobimy zapisy to może z 10 chętnych się znajdzie, a przy zakupie 10 sztuk za jednym zamachem cena może spadłaby do 400 zł. Trzeba przemyśleć temat...