Forumowe ramki chyba nie są standardowe, ale nie ma problemu bo i tak planowałem naklejki dać na inne ramki.
Forumowe ramki chyba nie są standardowe, ale nie ma problemu bo i tak planowałem naklejki dać na inne ramki.
za karę Ci nie pasują, bo się przechwalasz, że masz pierwszy.... wszystkim innym będzie pasować![]()
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
Tomek jest jeszcze możliwość złożenia zamówienia? Jesli tak to piszę się na 1 komplet po środku z napisem "Odrobina"
Też właśnie myślałem w ten sposób, że trochę stary wzór stał się nawet z daleka rozpoznawalny już chyba dla wszystkich i szkoda teraz gdy wypracowaliśmy sobie jakiś znak rozpoznawczy to zmieniać. Pomysł z nickiem jest super ale mówię tak R.Y.D.Z.U coby kolorki zostawić. Ale to tylko taka myśl po 2 piwkach.
Tylko z mojego doświadczenia to jest jak w banku, że jeżeli jest "ramka" odpowiednia... to "narząd męski" mogę oczekiwać pozdrowienia w odpowiedzi (tylko na rynku lokalnym mogę liczyć). Zawsze odpowiadają mi "bezramkowcy", więc może najwyższa pora zmienić bo wtedy ktoś zwróci uwagę na coś nowego.![]()
R.Y.D.Z.Y pomysł nie zły tylko na czerwono białej naklejce tej której zaproponowałeś jest tyle "pisma" ,że cięzko będzie dostrzec Nick....A Na "fladze" każdy wie gdzie patrzeć ,żeby dostrzec i nazwe klubu i nick...Poprostu dla mnie zaproponowane przez "wyrocznie Bockową "są bardziej czytelne....Choć ja i tak macham każdemu w Alfie czy to dziadek czy jakaś czikita i często mają mnie za gupola...Często mrugne swiatłem a jadący z naprzeciwka alfonsem łapie za wajche żeby swiatła załączyć które defakto ma już załączone
.....To oznaka ,że trzeba zmasowany nalot wizytówkami zrobić co by społeczenstwo pierwszoligowe oswiecic..